9 سبک پایه در طراحی داخلی

سبک پایه در طراحی داخلی

9 سبک پایه در طراحی داخلی

 9 سبک پایه در طراحی داخلی

در آغاز هر پروژه ی طراحی داخلی، معمولا اکثر ما سردرگم می شویم که چه سبک طراحی ای در طراحی داخلی خانه انجام دهیم، تا محیط احساس خوبی به ما ببخشد. در حالی که برای هریک از آن ها بر ویژگی های اصلی سبک ها تاکید می کنیم، سعی خواهیم کرد که بعضی از محصولات و فضاهای داخلی را به یکدیگر پیوند دهیم، که هر سبکی را به طور مجزا نشان دهد. اگر فردی خط و خطوط کلاسیک را دوست دارد، شما نمی توانید یک طراحی مدرن را به او پیشنهاد کنید زیرا او اعتقاد دارد که چیزی که مطرح شده، باب میل او نیست، عاری از جو و ساده است، و هیچ معنایی را برایش نمی رساند. همراه پویانو با سبک پایه در طراحی داخلی:

1 – سبک مینیمال مدرن Modern Minimalist ( سبک پایه در طراحی داخلی )

این سبک یک شکل از دقتی فوق العاده است، هیچ چیزی زیاد نیست، بدون هیچ پس زمینه ی سنگینی. تاکید بر سادگی است. رنگ ها ممکن است ملایم یا روشن باشند، اما درهر صورت رنگ های پر زرق و برقی هستند.

 

 سبک پایه در طراحی داخلی
سبک مینیمال مدرن
 سبک پایه در طراحی داخلی
سبک مینیمال مدرن

 سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

2 – سبک کلاسیک Classic (از سبک پایه در طراحی داخلی )

این یک سبک شناخته شده، توسعه یافته و سرشار از جزئیات است، که همانطور که در مبلمان، نورپردازی و غیره دیده می شود، در ست ها و چاپ های رویشان نیز هست. مبلمان از نوع ” هنری ” است، جزئیات به صورت کنده کاری شده و منبت کاری شده مورد استفاده قرار می گیرند. تزئین شده با عناصر گلدار، برگ مانند، مایه های مختلف یا صحنه های برگرفته از افسانه ها.

 سبک پایه در طراحی داخلی
سبک کلاسیک

 سبک پایه در طراحی داخلی

3 – سبک روستایی Rustic Style ( سبک پایه در طراحی داخلی )

سبکی با ساختار نپخته و جزئیات درشت است، عناصر ساختاری مبلمان و نورپردازی می توانند در تنه ها و تکه های اره نشده درخت، شاخه ها و جوت (کنف هندی) باشند. این سبک بیشتر در خانه های تعطیلاتی کوه ها یافت شده است.

 سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

4 – سبک کلاسیک تجدید شده  Classic Reinterpreted

این یک سبک لطیف و زیبا است، جایی که جزئیات فرم های کلاسیک در یک رویکرد جدید پیدا شده اند. فرم های جدید، ساختار فرم های قدیمی را حفظ کرده اند یا بخش های کلیشان گاهی به روز رسانی می شود، یا سبک بعضی از عناصر مبلمان با عناصر مدرن ترکیب می شوند، که تلفیقی از قدیمی و جدید ایجاد می شود. بخش های پایانی در یک رویکرد جدید- نقاشی شده و جلا داده شده هستند، با رنگ های مختلف و نوآورانه، سطوح طلا، نقره که در نهایت با زنگار پرداخت شده اند.

 سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

5 – سبک تقلیدی گذشته Retro Style

این سبک ده های 50، 60 یا 70 میلادی است. در آن دوره قطعه های طراحی پیش بینی شده می آمدند. آهنگ ها رویکرد سر زنده ای و ساختاری بامزه داشتند، فرم آنها و بازی رنگ ها و چاپ را در هر قسمتش می بینیم. ما برای اولین بار رویکردهای جدید را برای طراحی فرم ها پیدا می کنیم، در حالیکه آنها هنوز در حال و هوای قدیمی باقی می مانند، خط و خطوط طراحی شروع شده است. چاپ هایی با شکل ها و خطوط هندسی، شطرنجی یا چاپ شده با تصاویر متعلق به سبک هنری پاپ.

 سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

6- سبک تک رو Maverick

این بخشی از سبک مدرن است، رویکرد آن خیلی مبتکرانه، غیر معمول و نامتعارف است. این سبک جوان، درحال انفجار و مبتکر به قوانین احترام نمی گذارد. ساختار آن می تواند با پیوستن بخش ها با یکدیگر حاصل شود، حجم های متداخل و حجم هایی با رنگ های مختلف می توانند به طور تصادفی حتی برای همان یک اتاق انتخاب شوند، ظاهرا هیچ اتفاقی نمی افتد و این تنها بخشی از این سبک گریز از مرکز است.

22  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

 

7 – سبک معاصر Contemporary

سبک، سبک معاصر-مدرن است اما یک خط پر رنگ را میان پرداخت های منتخب و طیف های رنگی بکار رفته حفظ می کند. آهنگ ها خیلی جدید، مدرن و باحال به نظر نمی رسند. رنگ ها تن های متعادل، گرم و روشن هستند و استفاده از رنگ های مختلف می تواند در این سبک کاملا قابل توجیه باشد. پرداخت نهایی گرم، روکش چوبی، درب های چوب خاص با چهارچوب ها یا ظواهر برای اینکه جلا داده تر به نظر برسند و پانل های روکش شده با چرم، ممکن است مشخصه ی این سبک باشند. مصالح پارچه ای، مخمل، مخمل خواب دار، پوسته های PTR روکش داده شده اغلب در فرم دادن مشخصه ی محیطی این سبک استفاده می شوند. صفحات چاپ شده، لکه های رنگی گلدار یا برگ مانند می توانند برای کامل کردن خیره کنندگی قسمت های مشخصی از فرش ها و کوسن های تزئینی به کار روند.

 سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

8 – سبک هایتک Hightech Style ( سبک پایه در طراحی داخلی )

سبک های تک، یک سبک نواورانه مدرن است، تاکید بر ساختار مبلمان است، جایی که هر جزئیاتی از ترکیب کلی، اتفاقی نیست و این بخشی از آن ساختار است. پیچ ها، پرچ ها و چرخ ها جلب توجه می کنند، پرداخت های نهایی فلزی خشن، چراغ های به نمایش گذاشته شده، همگی خاصه ی این سبک هستند. پرداخت های نهایی به کار رفته غالبا فلز است، در بعضی قسمت ها شیشه، پلاستیک و چوب به کار رفته و در بخش هایی نیز روکش های پارچه و چرم یافت می شود. رنگ هایی استفاده شده اغلب خاکستری، سفید و کمی مشکی را شامل می شوند.

 سبک پایه در طراحی داخلی
سبک هایتک

 سبک پایه در طراحی داخلی 29  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

9 – سبك برازنده و زيبای کانتری Elegant Country Style

مبلمان سبك روستايى با تاثيرى كلاسيك از كشورهاى انگلستان، فرانسه و اسكانديناوى كه به آن rural chic يا روستاى شيك گفته مي شود. كارى كه روى اين مبلمان انجام شده زيباست. رنگ هاى سفيد روشن، رنگ هاى لطيف وفرم هاى متفاوت جايگزين مدل هاى سنتى شدند اما قابليت استفاده در هر دكورى را نداشتند. سطح شان رنگ يا بعضى وقت ها زنگار خورده است.

شايد عاميانه ترين نوع سبك روستايى، سبك كيپ كد باشد.

خانه هايى كه با اين سبك طراحى مي شوند، شامل رنگ هاى لطيف، چوب هاى پريشان حال ( چوب هايى كه به نظر قديمى و كهنه مى آيند )، كانال هاى چوبى ديوارى، پنجره هاى زياد و چيزى كه بين مردم به Dormers ( پنجره جلو امده زیر سقف ساختمان ) معروف شده است.

خانه هايى كه با اين شيوه ساخته مي شوند بخاطر دنج بودن و حس خوبى كه مي بخشند هميشه زبانزد خاص و عام بوده اند.

 سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی  سبک پایه در طراحی داخلی

 سبک پایه در طراحی داخلی

منبع: freshome

گردآوری و ترجمه در تحریریه پویانو| بهلور

 

در رابطه با این مطلب بیشتر بخوانید:

دکوراسیون داخلی فضای غذاخوری به سبک کلاسیک

آخرین گرایش های دکوراسیون داخلی بهار ۲۰۱۶

تفاوت های طراحی داخلی بین دو سبک مدرن و سبک معاصر

 

پویانو را در اینستاگرام دنبال کنید

به کانال تلگرام پویا نو بپیوندید