چسب بتن

چسب بتن در بازسازی

چسب بتن در بازسازی

چسب بتن انواع مختلفی دارد.  1- چسب بتن اپوکسی 2- چسب بتن لاتکس یا پلیمری . چسب بتن پلیمری امولوسیونی می باشد که بعد از افزود شدن به بتن ، مقاومت کششی ، خمشی و دوام بتن را بالا می برد. مهم ترین ویژگی چسب بتن این است میزان چسبندگی بتن را بالا ببرد.

چسب بتن به عنوان یکی از افزودنی های بتن به شمار می رود که در سال های اخیر در صنعت ساخت رواج بسیاری کرده است. بیشتر این چسب های بتن نیازی به استفاده از آب ندارند و هموژن می باشند. باعث می شود که مقاومت کششی ، خمشی و همچنین دوام آهک را در بتن بالا ببرد. اضافه شدن چسب بتن به ملات باعث می شود مخلوط همگنی ایجاد شود که ریز دانه و درشت دانه از هم جدا نشود.

 

چسب بتن
چسب بتن

چسب بتن به صورت عمده در پروژه های تعمیرات و بازسازی انجام می شود ، چرا که باعث می شود مقدار چسبندگی بتن به سطح قبلی بیشتر شود.  از چسب بتن هنگامی که سازه ای بتنی دچار آسیب دیدگی در عمق یا سطح بتن شده باشد می تواند آن را به کار برد تا اصلاح شود. این امتیازی است که می توان با کمک چسب بتن نماهای کهنه را بازسازی و ترمیم کرد. از آنجایی که چسب بتن ضد آب است برای آب بندی بتن مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال برای آب بندی کردن مخازن آب ، سد ها ، کانال آب ، استخر های بتنی خانه و پل و غیره کاربرد دارد.

چسب بتن
چسب بتن

یکی دیگر از ویژگی های چسب بتن این است که از ترک و تبله شدن بتن جلوگیری می کند و بدین ترتیب طول عمر یک سازه بتنی افزایش می یابد.

چسب بتن
چسب بتن

نحوه استفاده از چسب بتن:

چسب بتن را با مقداری آب مخلوط کرد و در حالتی که رقیق است با شن و ماسه و سیمان ترکیب شود. میزان مصرف چسب بتن بسته به این است که ضخامت بتن چقدر است، هر چقدر ضخامت بتن کمتر باشد و نیروی وارد بیشتر باشد لازم است میزان مصرف چسب بتن بیشتر باشد. یک لایه محلول چسب بتن بین دو لایه ملات مالیده می شود.

چسب بتن در بازسازی
چسب بتن در بازسازی

تحریریه پویانو | ترکمان زاده

 

 

پویانو را در اینستاگرام دنبال کنید

به کانال تلگرام پویانو بپیوندید