مدل های محبوب پارتیشن در طراحی داخلی ؛ فضا را هنرمندانه تفکیک کنید

مدل های محبوب پارتیشن در طراحی داخلی ؛ فضا را هنرمندانه تفکیک کنید

امروزه برای تفکیک فضای اکثر ساختمان ها به جای دیوارکشی از پارتیشن وال یا دیوار جدا کننده استفاده می شود. وقتی می خواهید دو فضا را از هم تفکیک کنید و در عین حال تمایلی ندارید بین آن ها دیوار بکشید، پارتیشن وال به کمک تان می آید. پارتیشن ها در گذر زمان به تنوع چشمگیری دست یافته اند و اکنون که شما این مطلب را می خوانید، صدها مدل پارتیشن برای سلیقه های مختلف وجود دارند. پارتیشن ها را می توان مطابق عملکردی که شما می خواهید، طراحی و اجرا کرد.

انواع خاصی از پارتیشن وجود دارد که به شما امکان می دهند در عین جداسازی دو فضا، همچنان ارتباط بصری آن ها را حفظ کنید. با توجه به انواع گوناگون دیوارهای جدا کننده، امروزه می توان به راحتی برای هر فضا با هر عملکردی که داشته باشد، مدل مناسب را پیدا کرد. برای آشنایی با مدل های محبوب پارتیشن ها تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

پارتیشن صلب

پارتیشن صلب

پارتیشن های صلب از معروف ترین پارتیشن ها هستند. این پارتیشن ها ظاهر ساده و یک تکه ای دارند و به خاطر پیوستگی شان معمولا برای جدا کردن دو فضا که نباید به هم دید داشته باشند، به کار می روند. مزیت پارتیشن های صلب به این است که معمولا قیمت مناسب تری دارند و می توان از سطح آن ها مطابق سطح یک دیوار برای نصب تابلو یا لوازم دکوری استفاده کرد. پارتیشن های صلب می توانند محل خوبی برای نصب تابلوهای شما باشند و به یک گالری کوچک تبدیل شوند.

پارتیشن مشبک

پارتیشن مشبک

پارتیشن ها می توانند دارای طرح مشبک باشند. این گونه پارتیشن ها در بدنه خود الگوی خاصی دارند که آن ها را متمایز و زیبا می سازد و می تواند در جذاب به نظر رسیدن دکوراسیون نیز تاثیر زیادی بگذارد. طرح های مشبک مورد استفاده در پارتیشن ها از تنوع زیادی برخوردار هستند و حتی می توانند در اشکال مورد علاقه شما سفارش داده و تهیه شوند.

معمولا چنین پارتیشن هایی بسته به این که ابعاد شبکه اجرا شده در بدنه شان چقدر باشد، می توانند دید کم یا زیادی از دو فضا به یکدیگر ایجاد کنند. اگر می خواهید دید را محدودتر کنید باید شبکه ها را ریزتر در نظر بگیرید. مزیت این پارتیشن ها عبور دادن نور است که در نوع صلب دیده نمی شود.

پارتیشن سبز

پارتیشن سبز

گیاهان به شکل های مختلف در دکوراسیون خانه نقش ایفا می کنند. یکی از این نقش ها می تواند به شکل پارتیشن باشد. یک دیوار سبز ظاهر فضای منزل شما را به کلی تغییر داده و طراوت و نشاط را به محیط های تفکیک شده می آورد. پارتیشن های سبز، انواعی از پارتیشن هستند که محلی برای رشد گیاهان داشته و معمولا از هر دو سمت، فضای سبز داخل خود را به نمایش می گذارند. با ایجاد یک فضای عمودی برای کاشت گیاهان، می توانید یک دیوار سبز در نقش جدا کننده فضاهای مورد نظر خود داشته باشید. این ایده بسیار جذاب و امروزی است و می تواند به یک عنصر دکوری زیبا در دکوراسیون فضای مد نظر شما تبدیل شود.

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای

زمانی که می خواهید دو فضا را از یکدیگر جدا کنید، اما نمی خواهید جلوی عبور نور بین دو فضا را بگیرید، پارتیشن های شیشه ای از بهترین گزینه های پیش روی تان خواهند بود. چیزی که پارتیشن های شیشه ای را از انواع دیگر متمایز می کند، قابلیت حفظ پیوستگی فضا تا حد زیاد است. در واقع، وقتی نخواهید فضا را خرد و محدود کنید، این پارتیشن ها انتخاب خوبی هستند. برای این که همزمان با حفظ قابلیت عبور نور، جلوی دید دو فضا به هم بگیرید، می توانید از شیشه های مشجر استفاده کنید.

پارتیشن بامبو

پارتیشن بامبو

بامبو یکی از عناصر طبیعی است که می توانید در ایجاد پارتیشن از آن بهره بگیرید. استفاده از بامبو در طراحی پارتیشن به شما این امکان را می دهد که در عین جدا کردن دو فضا، ارتباط بصری را بین آن ها حفظ کنید. در صورتی که دوست دارید یک دیوار جدا کننده طبیعی داشته باشید، بامبو را انتخاب کنید. خصوصیت جالب بامبو این است که از دل طبیعت آمده و می تواند حس حضور در طبیعت را القا کند.

پارتیشن دکوری

پارتیشن دکوری

اگر می خواهید با یک تیر دو نشان بزنید، پارتیشن های دکوری را در نظر بگیرید. قفسه ها قابلیت این را دارند که در نقش پارتیشن ظاهر شوند. می توان مرز بین دو فضای مورد نظر جهت تفکیک را با قرار دادن یک پارتیشن دکوری تعریف کرد. قفسه های این پارتیشن ها می توانند تا سطح زیر سقف بالا رفته و یا در ارتفاع کمتری تمام شوند. چنین پارتیشن هایی علاوه بر جداسازی فضاهای مورد نظرتان به عنوان محل قرار دادن وسایل نیز کاربرد دارند.

 

 

 

معماری و دکوراسیون داخلی پویانو / اکبری