اجزا، قیمت و روش نصب نرده استیل

اجزا، قیمت و روش نصب نرده استیل

اجزا، قیمت و روش نصب نرده استیل

ممکن است بخواهید برای حفاظ تراس یا راه پله منزل خود از نرده استیل استفاده کنید. در این صورت خوب است با اجزا، قیمت و نحوه نصب نرده استیل آشنایی پیدا کنید. هر نرده دارای بخش های مختلفی است که در این مطلب به شما معرفی خواهیم کرد. همچنین عواملی که روی قیمت ساخت و اجرای نرده استیل تاثیر دارند را نیز به همراه روش نصب این نرده برای شما شرح خواهیم داد. همراه پویانو باشید.

اجزا، قیمت و روش نصب نرده استیل

میل ترانس 10 (پیچ متری)

از میل ترانس 10 به عنوان ستون های نرده استیل استفاده می شود. قطر این میل ترانس 10 میلی متر است و در انواع آهنی، آهنی گالوانیزه، استیل 30، استیل 316 و غیره موجود است. میل ترانس 10 در زمان اجرای نرده استیل با پیچ و مهره یا به کمک چسب و سنگ در زمین کوبیده و محکم می شود.

نعلبکی استیل

نعلبکی استیل، قطعه ای است که در زیر پایه های استیل قرار می گیرد و اندازه های مختلفی چون 38 و 51 دارد.

یراق نصب از بغل استیل

از این یراق برای اجزای نرده استیل در راه پله هایی که عرض کف پله شان از اندازه استاندارد کوچک تر است، بهره گرفته می شود. اگر نرده استیل به شکل معمولی اجرا شود، فضای راه پله گرفته می شود و به همین خاطر از این یراق استفاده می گردد تا فضا حفظ شود. این یراق برای لوله 38 و 51 قابل عرضه است و میل ترانس نرده استیل روی همین یراق نصب می گردد. برای محکم کردن این یراق از بولت یا پیچ و رولپلاک استفاده می شود.

کف کوب استیل

کف کوب استیل، قطعه ای است که در نرده استیل راه پله در خرپشته برای اتمام نرده مورد استفاده قرار می گیرد. در مواردی که لوله یا پروفیل استیل باید به صورت هندریل یا خطی بین دو دیوار نصب شود نیز کف کوب استیل یک راه حل مناسب است. این کف کوب هم برای لوله استیل در اندازه های 16، 25، 38، 51 و 76 و هم برای پروفیل استیل در اندازه های 40 * 40، 40 * 60، 40 * 80 و غیره موجود است. کف کوب استیل در انواع استکانی، تک سوراخ، سه سوراخ و غیره وجود دارد.

کف کوب جغجغه ای استیل

از این کف کوب زمانی استفاده می شود که بخواهیم لوله استیل یا هندریل استیل را به دیوار وصل کنیم، اما زاویه بین لوله د دیوار نود درجه نباشد.

بغل لوله استیل (جغجغه یک سر لوله استیل)

از بغل لوله استیل برای وصل کردن هندریل استیل به پایه های استارت بهره گرفته می شود. بغل لوله استیل در اندازه های 38، 51 و غیره و همچنین برای پروفیل 40 * 40 موجود است. پر مصرف ترین بغل لوله در اجرای نرده استیل مربوط به لوله با اندازه 51 هستند که جنس تفلونی، آهن گالوانیزه و تمام استیل دارند.

زانوی استیل (جغجغه دو سر لوله استیل)

پر مصرف ترین نوع زانو، زانوی استیل 51 است که در زمان اجرای نرده استیل در پاگردها و زاویه ها برای وصل کردن هندریل استیل در زاویه های گوناگون کاربرد دارد. زانوی استیل برای لوله هایی با اندازه 16، 38، 51 و غیره و همین طور برای پروفیل 40 * 40 و غیره قابل عرضه است. زانوی استیل 16 به طور معمول، جنس پلاستیکی یا سربی دارد. برای ثابت کردن زاویه زانوی استیل از پیچ آلن استفاده می شود و برای اتصال به لوله ها از پرچ یا پیچ سر مته استفاده می گردد.

یراق پایه استارت (یراق پایه مادر کامل)

یراق پایه استارت از 4 قطعه تشکیل شده است که عبارتند از گوی استیل، پایه گوی استیل، مهره گیر و نعلبکی

از این یراق برای بستن و محکم کردن پایه های استارت در نرده استیل استفاده می شود. به جای گوی استیل می توان از گوی کریستال نیز استفاده کرد.

 پروفیل استیل

پروفیل استیل دارای آلیاژهای گوناگون، ضخامت های متنوع و اندازه های مختلف است. نوع مورد استفاده را باید با توجه به نوع دیتیل اجرایی نرده استیل یا سازه های استیل انتخاب کرد. پر مصرف ترین ابعاد پروفیل استیل در رابطه با اجرای دکوری عبارتند از پروفیل 10 * 10، 10 * 20، 20 * 20، 20 * 30، 30 * 60، 20 * 40، 40 * 10، 40 * 40، 50 * 50، 40 * 60، 60 * 60، 40 * 80، 80 * 80، 50 * 100 و 100 * 100.

لوله استیل

لوله استیل نیز در آلیاژهای مختلف، ضخامت های گوناگون و اندازه های متنوعی قابل عرضه است که بسته به دیتیل اجرایی نرده استیل می توان نوع آن را تعیین کرد. پر مصرف ترین اندازه های لوله استیل در اجرای دکوری عبارتند از لوله 16 استیل، لوله 25 ایتیل، لوله 38 استیل، لوله 51 استیل، لوله 76 استیل، لوله 102 استیل و غیره. از لوله 25 استیل معمولا در حفاظ استیل که برای بانک ها به کار می رود، استفاده می شود. لوله 76 استیل و لوله 102 استیل معمولا برای نصب ستون های استیل نمای اسپایدر کاربرد دارند.

لوله 16، 38 و 51 استیل در اجرای نرده استیل کاربرد زیادی دارند. لوله 16 به صورت افقی یا عمودی بین پایه های استیل نصب می شود. لوله 38 به عنوان پایه های استیل و لوله 51 به عنوان هندریل و پایه های استارت در نرده استیل به کار می روند.

چاکدار ناخنی استیل

چاکدار ناخنی استیل قطعه ای است که از 5 قسمت تشکیل شده است. این بخش ها عبارتند از ناخنی چاکدار، پایه چاکدار، مهره گیر چاکدار، مهره چاکدار و پیچ چاکدار. چاکدار ناخنی های گوناگونی برای لوله 38، پروفیل 40 * 40، چاکدار اوریجینال و غیره موجود هستند. وظیفه چاکدار ناخنی، محکم نمودن پایه ها روی زمین توسط میل ترانس است. این قطعه، شرایط را برای نصب هندریل در نرده استیل آماده می سازد.

قالپاق استیل

قالپاق استیل به قطعه ای گفته می شود که در نرده استیل زیر پایه ها قرار می گیرد و به طور معمول برای محکم کردن آن از چسب سیلیکون استفاده می شود. این قطعه در استحکام سازه استیل و نرده استیل نقشی ندارد و صرفا برای زیبایی به کار می رود. قالپاق استیل دارای انواع 38، 51 و غیره است.

رابط میل ترانس

رابط میل ترانس، یک مهره بلند برای پیچ یا میل ترانس 10 است و به عنوان رابطه بین دو میل ترانس به کار می رود. این رابط به طور معمول در پایه های استارت مورد استفاده قرار می گیرد.

درپوش استیل

از درپوش استیل در نرده استیل یا سازه های استیل مثل حفاظ برای بستن سر و ته لوله و پروفیل استیل بهره گرفته می شود. این قطعه از کاربرد سازه ای برخوردار نیست و فقط برای زیبایی کاربرد دارد. درپوش استیل دارای انواع گوناگونی مثل درپوش 16، درپوش 25، درپوش 38، درپوش 51، درپوش 40 * 40 و غیره است.

رابط فیتینگی و النگویی استیل

از این دو قطعه در زمانی استفاده می گردد که لازم باشد به سر لوله استیل، لوله دیگری اضافه شود. برای ارتباط مناسب بین دو لوله از این یراق ها استفاده می گردد. تفاوت بین این دو یراق این است که یراق رابط فیتینگی به داخل لوله می رود، ولی یراق النگویی دور لوله جای می گیرد.

پیچ مغزی کرمکی

این پیچ، آلن خور است و برای محکم نمودن لوله های 16 یا یراق های آسانسوری کاربرد دارد. جنس پیچ مغزی از آهن، آهن گالوانیزه یا استیل است. اندازه این پیچ نیز از 5/0 تا 1 سانتی متر متغیر می باشد.

حلقه استیل

پر مصرف ترین نوع حلقه استیل در نرده سایتل، حلقه 16 است که دو نوع پرسی و جوشی را داراست. در میان این دو نوع، نوع جوشی محکم تر می باشد. حلقه های 25، 38 و 51 نیز عرضه می شوند. وظیفه این حلقه در نرده استیل، وصل کردن لوله استیل به پایه های استیل است. گزینه جایگزین این حلقه می تواند حلقه برنجی باشد. حلقه استیل به کمک پیچ نیم سانتی متری، لوله های استیل را محکم می سازند.

آسانسوری استیل

آسانسوری استیل، قطعه ای با کاربردهای متفاوت است که برای محکم نمودن نرده استیل، اجرای هندریل استیل، اجرای هندریل استخری و غیره به کار می رود. آسانسوری استیل در انواع یک تکه، چند تکه، رول بولتی، ته باز، ته بست و غیره موجود است و اندازه های مختلفی برای لوله های 25، 38، 51 و غیره دارد.

پایه های نرده استیل

پایه های نرده استیل معمولا لوله 38 استیل یا پروفیل 40 * 40 استیل هستند که بسته به نوع دیتیل اجرایی نرده استیل برای نصل لوله 16 یا غیره باید روی پایه ها تعدادی سوراخ و قلاویز ایجاد شود. این پایه ها به همراه میل ترانی و یراق های مخصوص این کار به زمین محکم می گردند. در کشور ما از پایه های تزیینی، پایه پیچ، پایه های چوبی، پایه های کورین، پایه های شیشه خور، پایه های پلکسی و انواع دیگر نیز استفاده می گردد.

اجرا جزئیات نرده استیل

نرده راه پله

هندریل استیل راه پله

نرده استیل داخل آپارتمان

نرده استیل کلاسیک

قیمت ساخت و اجرای نرده استیل

قیمت ساخت و اجرای نرده استیل

قیمت نرده استیل به مدل نرده، محل اجرای آن، کیفیت و گرید استیل و متراژ کار وابسته است. معماران و طراحان داخلی از نرده استیل به عنوان حفاظ برای زیبایی و شکوه دادن به ساختمان ها استفاده می کنند. هر چقدر میزان نیکل بیش تر باشد، مقاومت و کیفیت گرید استیل نیز بالاتر می رود. برای مقایسه، استیل 304 که دارای کیفیت بهتری نسبت به استیل 201 است، 8% نیکل دارد. مقاومت استیل 304 در مقابل خوردگی و شرایط متفاوت آب و هوایی بیش تر است. میزان ماندگاری رنگ استیل نیز با بیش تر شدن میزان نیکل بالاتر می رود.

 

هندریب استیل طرح چوب

هند ریل استیل

از نرده استیل در فضاهای مختلف و برای کاربردهای مختلف بهره گرفته می شود. انواع نرده استیل با توجه به کاربرد عبارتند از:

  • نرده استیل برای بالکن
  • نرده استیل پشت بام
  • هند ریل استیل
  • نرده استیل پنجره‌ای
  • پایه نرده استیل
  • نرده استیل استخری

از نرده استیل در فضاهای مختلف و برای کاربردهای مختلف بهره گرفته می شود.

استفاده از نرده استیل در راه پله

استفاده از نرده استیل در راه پله

نمای نرده استیل در تراس خانه

عوامل تعیین کننده قیمت نرده استیل

عوامل تعیین کننده قیمت نرده استیل

عوامل متعددی روی قیمت نرده استیل تاثیر دارند که به شرح زیر هستند:

متراژ کار

اولین عاملی که روی قسمت ساخت و اجرای نرده استیل تاثیر دارد، متراژ کار است. هر چه طول راه پله یا مساحت تراس شما بیش تر باشد، مقدار استیل مورد نیاز برای ساخت نیز بیش می شود و مسلما هزینه نصب نیز به خاطر انجام کار بیش تر زیادتر می شود. لازم به ذکر است که نرده هایی که به عنوان حفاظ راه پله های مارپیچ نصب می گردند نسبت به نرده های مورد استفاده برای راه پله های ساده نیاز به متریال بیش تری دارند. همچنین در صورتی که از شیشه برای زیباتر کردن کار استفاده شود یا تزیینات و یراق آلات چوبی و فلزی به کار اضافه شوند، هزینه بیش تر خواهد شد.

گرید استیل

گرید یا همان کیفیت استیل مورد استفاده در ساخت نرده و حفاظ، عامل دیگری است که روی هزینه تمام شده ساخت نرده تاثیر دارد. استیلی که در بازار ایران عرضه می شود، شامل انواع 201، 304 و 316 است. با بالا رفتن شماره، مقاومت استیل در برابر شرایط آب و هوای مختلف بیش تر شده و هزینه آن نیز افزایش پیدا می کند.

شیشه، چوب و یراق آلات

استفاده از متریال چوب برای اجرای هندریل نرده (دستگیره یا همان قیمتی که دست روی آن قرار می گیرد) که منجر به زیباتر شدن کار می شود، روی هزینه تاثیرگذار است. جزییات دیگری نیز وجود دارند که ساخت و اجرای نرده را طولانی تر می سازند و هزینه را زیادتر می کنند. برای مثال می توان به تزیینات پیچیده روی گریل نرده یا پایه ها اشاره کرد.

هزینه حمل و نقل

باید متذکر شد که هزینه حملو نقل نرده به عهده مشتری می باشد. بهتر است از سازندگانی کمک بگیرید که در محدوده شما فعالیت می کنند. پیچیده شدن طرح نرده نیز روی حمل و نق آن تاثیرگذار است.

نرده استیل راه پله

نرده استیل تراس

نصب نرده استیل

نصب نرده استیل

نصب نرده استیل

سازندگان نرده استیل پس از حمل نرده ها به محل مورد نظر، ابتدا محل قرارگیری پایه ها را روی زمین سوراخ می کنند و پایه یا میل ترانس استیل را که 10 میلی متر قطر و 1 متر ارتفاع دارد را با استفاده از چسب سنگ در آن محکم می سازند. در مرحله بعدی، پروفیل های نرده روی پایه یا میل ترانس جای می گیرند. برای محکم کردن این قمست ها از قالپاق پیچ و مهره استفاده می شود و نرده به کمک حلقه هایی که روی پایه قرار می گیرند و با هندریل موازی اند، نصب می شود. هزینه مصالح مورد نیاز برای اجرای نرده جدا حساب می شود.

جزئیات اتصالات نرده استیل

نحوه نصب نرده استیل

نحوه نصب نرده استیل

نحوه نصب نرده استیل

نحوه نصب نرده استیل

اجزا، قیمت و روش نصب نرده استیل

جزئیات نصب نرده استیل

جزئیات نصب نرده استیل

 

 

 

 

 

معماری و دکوراسیون داخلی پویانو / اکبری