دیوارپوش تاپشیت در دکوراسیون داخلی

دیوارپوش تاپشیت در دکوراسیون داخلی

دیوارپوش تاپشیت در دکوراسیون داخلی

دیوارها عناصری از ساختمان هستند که همه جا دیده می شوند. هر جای ساختمانی باشد، دیوارهایی نیز در کار هستند. مسلما ظاهر دیوارها تاثیر مهمی روی دکوراسیون فضا دارد. اگر می خواهید دکوراسیون یک فضا را تغییر داده و دچار تحول کنید، می توانید از دیوارهای برای پیاده کردن ایده های جالب خود بهره ببرید. دیوارها اگر به زیبایی اجرا شوند، مثل یک اثر هنری می درخشند. یکی از جذاب ترین، کم هزینه ترین و سریع ترین راه ها برای ایجاد دیوارهای زیبا، استفاده از دیوارپوش است. دیوارپوش های تاپشیت می توانند دکوراسیون فضای مورد نظر شما را چندین برابر زیباتر کنند. البته تنها ویژگی این دیوارپوش ها زیبایی آن ها نیست. با پویانو همراه باشید تا دیوارپوش تاپشیت را بهتر بشناسید.

دیوارپوش تاپشیت در دکوراسیون داخلی

کاربرد دیوارپوش در دکوراسیون داخلی

استفاده از رنگ های ساختمانی و کاغذ دیواری ها متداول ترین راه برای تزیین دیوارهای داخلی هر فضاست، اما روش دیگری نیز وجود دارد که شاید از خیلی لحاظ ها نسبت به دو گزینه مذکور بهتر باشد. این روش جدید، استفاده از دیوارپوش است. دیوارپوش ها پوششی هستند از جنس PVC، سنگ یا چوب. این متریال ها مقاوم هستند و بدون اشغال فضای زیاد، دیوارها را زیبایی می بخشند. از آن جایی که دیوارها بخش مهمی از دکوراسیون یک فضا را به خود اختصاص می دهند، خوب است روی طراحی حرفه ای آن ها فکر شود.

این روزها دیوارپوش ها نه فقط در بناهای نوساز، بلکه در نوسازی بناهای قدیمی نیز کاربرد دارند. شما می توانید ظاهر یک دیوار قدیمی را با دیوارپوش عوض کنید. خوشبختانه دیوارپوش ها در جنس و طرح، تنوع بی نظیری دارند و هر گزینه، خصوصیات خاص خود را داراست. بهتر است برای انتخاب دیوارپوش به کاربری دیوار توجه کرد. عواملی مانند میزان رفت و آمد در یک فضا، کاربری فضا و لزوم استفاده از عایق صوتی و حرارتی از جمله عواملی هستند که باید در انتخاب دیوارپوش، مد نظر قرار گیرند.

کاربرد دیوارپوش در دکوراسیون داخلی

دیوارپوش های متداول در کشور ما

دیوارپوش های متداول در کشور ما

برای این که شناخت بهتری از دیوارپوش ها داشته باشید و بتوانید بهتر تصمیم بگیرید، خوب است خصوصیات، روش های اجرا و کاربرد انواع دیوارپوش های رایج در ایران را بشناسید.

دیوارپوش چوبی

برای تولید دیوارپوش چوبی از تخته های باریک و پهن چوب استفاده می شود که رنگ های متنوعی دارند. دیوارپوش چوبی از مقاومت خوبی برخوردار است، اما اگر بخواهید برای مدتی طولانی از آن ها استفاده کنید، بهتر است روکش داشته باشند. دیوارپوش های چوبی در نقش عایق صوتی و حرارتی نیز عمل می کنند. اجرای این دیوارپوش ها نیازی به زیرسازی خاصی ندارد. برای اجرای این دیوارپوش ها باید اول سطح زیر کار بررسی شود و در صورت وجود گودی ها و برجستگی ها به ترمیم پرداخته شود. سپس زیرسازی انجام شده و دیوارپوش ها نصب می شوند.

در صورتی که بخواهید دکوراسیون داخلی گرمی ایجاد کنید، ما این دیوارپوش ها را به شما پیشنهاد می کنیم. این دیوارپوش ها عموما در بخش هایی مثل دیوار شومینه، گلخانه و این گونه قسمت ها به کار می روند. جدیدا به خاطر بالا رفتن قیمت چوب و جهت حفاظت از محیط زیست، چوب های مصنوعی در ساخت دیوارپوش ها جای چوب های طبیعی را گرفته اند.

دیوارپوش چرمی

دیوارپوش های چرمی که ظاهری لوکس و خیره کننده دارند، بیش تر در لابی هتل ها و مجتمع های تجاری به کار می روند. چرم، یک عایق خوب در برابر آتش و صدا می باشد. چرم را می توان در طرح های سه بعدی نیز به کار برد. چون این متریال از جذابیت زیادی برخوردار است، معمولا در سطوح محدودی به کار می رود. این گونه می توان تاثیر قوی تری به کمک آن ایجاد کرد. دیوارپوش های چرمی برای نقطه کانونی یک فضا که می تواند دیوار پشت تلویزیون، دیوار شومینه و دیوار پشت تخت در اتاق خواب باشد، به کار می روند.

دیوارپوش چرمی در مدل های رولی و پنلی تولید و عرضه می شود. مدل رولی این دیوارپوش ها شبیه کاغذ دیواری می باشد و وقتی بخواهیم سطح بزرگی را پوشش دهیم، به کار می آید، اما اگر می خواهید تنها در بخش خاصی از این دیوارپوش ها استفاده کنید، بهتر است مدل پنلی یا تایلی آن را به کار ببرید. برای اجرای پنل های دیوارپوش چرمی باید از نصاب های پنل کامپوزیت کمک گرفت، زیرا این دیوارپوش ها را بایستی به دیوار پیچ کرد.

دیوارپوش سنگی

سنگ های طبیعی و مصنوعی از گذشته تا کنون در معماری و طراحی داخلی کاربرد داشته باند. مهم ترین علت محبوبیت یافتن دیوارپوش های سنگی این است که می توان آن ها را روی هر دیواری از جنس گچ، سرامیک و سیمان نصب نمود. دیوارپوش های سنگی در برابر ضربه و خراش، مقاوم می باشند. این دیوارپوش ها تنوع بسیار زیادی دارند و شما می توانید آن ها را در هر طرح، شکل و سایزی که می خواهید، روی طرح دیوار اجرا کنید. جهت اجرای دیوارپوش های سنگی باید اول چسب سیمان را به کمک ماله روی دیوار قرار داد و سپس دیوارپوش ها را نصب کرد.

لازم به ذکر است که این متریال، اخیرا کم تر کاربرد دارد. علت آن را می توان قیمت زیاد سنگ طبیعی دانست که به خاطر محدود بودن منابع طبیعی و وارداتی بودن برخی سنگ هاست. به همین خاطر، بسیاری از کسانی که دیوارپوش های سنگی را ترجیح می دهند، به سراغ سنگ مصنوعی می روند که همان دیوارپوش PVC با طرح سنگ است. البته علت دیگری هم برای کنار رفتن سنگ های طبیعی وجود دارد که معایب آن هاست. از عیوب این سنگ ها می توان به جمع شدن حشره ها در بین بندها، نداشتن قابلیت شستشو، نداشتن قابلیت رنگ آمیزی، رسانای حرارتی بودن، سنگین بودن و خطر داشتن برای مکان هایی که در معرض زمین لرزه هستند، اشاره کرد.

شما می توانید دیوارپوش های سنگی را برای پوشش همه دیوارها به کار ببرید یا از آن ها برای یک بخش خاص، مصل نقطه کانونی استفاده کنید. سنگ ها دارای تنوع چشمگیری هستند و دیوارپوش های سنگی نیز رنگ ها و طرح های گوناگونی دارند. استفاده از دیوارپوش های سنگی می تواند به دکوراسیون داخلی، شکوه و ابهت بدهد.

دیوارپوش شیشه‌ای

به کار بردن شیشه در طراحی داخلی، یک روش مدرن و امروزی است که توانسته طی مدت زمان کمی، محبوبیت زیادی پیدا کند. تنوع زیاد در رنگ، طرح و سایز دیوارپوش های داخلی سبب می شود هر کسی بتواند با توجه به سلیقه خود، مورد مناسب را انتخاب کند. به غیر از شیشه های آینه ای، شیشه های رنگی نیز برای ایجاد یک دکوراسیون شگفت انگیز و متفاوت، فوق العاده اند.

از قابل توجه ترین مزایای دیوارپوش های شیشه ای می توان به راحت تمیز شدن آن ها اشاره کرد. این خصوصیت باعث می شود به کار بردن این دیوارپوش ها برای فضاهایی مثل آشپزخانه ها که نیاز به تمیز شدن مداوم دارند، مناسب باشد. دیوارپوش های شیشه ای، مقاومت نسبتا خوبی دارند، اما مسلما وارد شدن ضربه های شدید به آن ها سبب خرد شدنشان خواهد شد. به همین خاطر، شاید استفاده از آن ها در هر مکانی ایده آل نباشد.

دیوارپوش سه‌بعدی

دیوارپوش های سه بعدی، نوع متفاوتی از دیوارپوش هستند که می توانند دیوارها را از حالت خسته کننده و یکنواخت بیرون آورند. این دیوارپوش ها سبک هستند و به راحتی روی سطح دیوار به اجرا در می آیند. در صورتی که می خواهید از این دیوارپوش ها در دکوراسیون داخلی استفاده کنید، بهتر است نورپردازی را نیز در نظر بگیرید. نورپردازی این دیوارپوش ها به آن ها جلوه ای بی نظیر می دهد.

این دیوارپوش ها عموما از پنل های MDF با روکش PVC، پارچه یا چرم تولید می شوند. به همین خاطر، دیوارپوش های سه بعدی، ضد حریق بوده و آب نیز نمی تواند به آن ها نفوذ کند. این دیوارپوش ها در هر سایر، طرح و رنگی تولید می شوند و روکش های متنوعی هم دارند. برای اجرای دیوارپوش های سه بعدی بایستنی ابتدا زیرسازی مناسب انجام شود. پس از زیرسازی باید در صورت لزوم، سیم کشی های مرتبط با نورپردازی را اجرا کرد و در نهایت می توان پنل ها را روی دیوار قرار داد.

دیوارپوش سه‌بعدی

دیوارپوش PVC

PVC که مخفف پلی وینیل کلراید است، یک نوع پلیمر ترموپلاستیک می باشد که کاربرد وسیعی در فناوری های نوین دارد. PVC یک متریال مقرون به صرفه می باشد که توانسته طی سال های گذشته، جای خاک رس، چوب و بسیاری از مواد دیگر را بگیرد. یکی از کاربردهای PVC، استفاده برای تولید دیوارپوش است.

دیوارپوش های PVC به غیر از زیبا بودن و داشتن ظاهری مدرن، تاثیر قابل توجهی روی وزن ساختمان دارند و استحکام آن را نیز افزایش می دهند. این دیوارپوش ها به خاطر عمر زیادی خود، هزینه های ترمیم، بازسازی و رنگ آمیزی را حذف می کنند. از طرف دیگر، عایق بودن آن ها باعث می شود در انرژی مصرفی ساختمان، صرفه جویی شود. دیوارپوش های PVC از طرح های متنوع و رنگ های گوناگونی نیز بهره مند هستند و گزینه های زیادی را برای انتخاب به شما ارائه می دهند.

شما می توانید با به کار بردن این دیوارپوش ها، همه طرح هایی که با دیوارپوش های دیگر اجرا می شوند را پیاده کنید و از مزایای این دیوارپوش نیز بهره ببرید. برای مثال، می توانید از دیوارپوش هایی با طرح چوب یا سنگ استفاده نمایید یا انواع ورق های عبور دهنده نور را به جای شیشه به کار ببرید. همچنین می توانید انواع طرح های سه بعدی مورد نظرتان را با این دیوارپوش ها اجرا کنید.

دیوارپوش تاپشیت چیست؟

تاپشیت ها نشل جدیدی از دیوارپوش های PVC هستند که قابلیت اجرا روی سطوح هموار و ناهموار را دارا هستند. این دیوارپوش ها برای نصب به مصالح ساختمانی نیاز ندارند و به همین خاطر، یکی از مناسب ترین راه ها برای پوشش دادن دیوارهای داخلی می باشند. در ساختمان های نوساز هم می توان پس از پایان سفت کاری و بدون احتیاج به نازک کاری، سریعا این دیوارپوش ها را نصب کرد. تاپشیت ها عمر زیادی دارند و هزینه های تعمیر و بازسازی را حذف می کنند.

ورق های دیوارپوش PVC سخت تاپشیت، یک تحول بزرگ در صنعت دیوارپوش ها هستند که طرح های گوناگونی از جمله طرح چوب، سنگ و کاغذ دیواری دارند. این دیوارپوش ها در دو نوع مات و براق عرضه می شوند. از تاپشیت می توان در طراحی داخلی خانه ها، فضاهای اداری، فضاهای تجاری، فضاهای درمانی و هتل ها استفاده کرد.

تاپشیت چیست؟

مزایای دیوارپوش تاپشیت

مزایای دیوارپوش تاپشیت

طراحان، پیمانکاران و کارفرمایان، انتظارات متنوعی از دیوارپوش ها دارند. تاپشیت با داشتن قابلیت شستشو، مقاومت در برابر ضربات، تنوع، عمر زیاد، عایق بودن در برابر صوت و حرارت، نصب ساده و سریع، کاربرد در همه مکان ها، هماهنگی با بقیه متریال ها و داشتن قیمت مناسب، می تواند پاسخگوی بیش تر نیازها باشد.

مزایای تاپشیت به شرح زیر هستند:

  • ضد آب بودن: تاپشیت ها به صورت کامل از PVC تولید می شوند و کاملا ضد آب هستند. این دیوارپوش ها گزینه خوبی برای محیط های مرطوبی چون آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی می باشند.
  • مقرون به صرفه بودن: تاپشیت ها قیمت مناسبی دارند و قابلیت بازیافت نیز دارند.
  • داشتن خواص آنتی باکتریال: در تولید تاپشیت ها از مواد آنتی باکتریال استفاده می شود که به کار بردن آن ها را برای فضاهای بهداشتی و درمانی مناسب می سازد.
  • خود خاموش شونده بودن: تاپشیت ها ضریب آتش سوزی پایین دارند و در برابر حرارت، مقاومت خوبی از خود نشان می دهند.
  • سبک بودن دیوارپوش تاپشیت : تاپشیت ها به خاطر وزن کم، به ارحتی قابل حمل می باشند.
  • تنوع طرح: تنوع طرح این محصول، استفاده از آن را برای هر فضایی ایده آل می سازد.
  • شستشوی راحت: تاپشیت در برابر شوینده ها مقاوم است و به راحتی تمیز می شود.
  • مقاومت بالا در برابر ضربه: سطح تاپشیت ها مقاومت خوبی در برابر ضربه ها دارد.
  • امکان نصب ساده: ورق های تاپشیت از وزن کمی برخوردارند و به راحتی با چسب های مخصوص نصب می شوند.
  • عایق بودن در برابر صوت و حرارت: مقدار کاهش انتقال صوت و حرارت توسط تاپشیت ها تا 30 درصد می باشد.
  • عمر زیاد: تاپشیت ها در مقابل پوسیدگی و خوردگی مقاوم هستند و عمرشان زیاد است.
  • عدم تغییر رنگ: تاپشیت ها دارای محافظ رنگ بوده و دچار تغییر رنگ نمی شوند.
  • ضد حشره بودن: تاپشیت ها در برابر آسیب حشرات موذی مقاوم هستند.

 

 

 

 

معماری و دکوراسیون داخلی پویانو / اکبری