طراحی معماری گالری صالح برکت

طراحی معماری گالری صالح برکت

طراحی گالری صالح برکتمعمار: L.E.FT Architects

موقعیت: بیروت، لبنان

مساحت: ۹۰۰ متر مربع

سال: ۲۰۱۶

طراحی گالری صالح برکتطراحی برای گالری جدید هنری، یکی از بزرگ ترین و برجسته ترین ها در بیروت، به شکل استفاده مجدد از یک تئاتر تاریخی است، که به فضایی برای به نمایش گذاشتن آثار برجسته هنرمندان برجسته لبنانی و عرب اختصاص یافته است. قبل از آن که در دهه ۹۰ تبدیل به یک تئاتر شود، در اوایل سال ۱۹۶۹ فضای زیرزمین این ساختمان یکی از اولین سینما های خاورمیانه بود که هنر و فیلم های تجربی فلینی و گاوراس را در کنار فیلم های شوروی به نمایش می گذاشت.

طراحی گالری صالح برکتبا قرار گرفتن بخش عمده ساختمان در زیر زمین، تلاش بر این بوده که انتقالی آرام از طبقه همکف به گالری طبقه پایین و از پیاده راه به مسیری باریک تر صورت بگیرد، در حالی که نور طبیعی به فضای زیرزمین انتقال یابد.

طراحی گالری صالح برکتبا آغاز از فضای تئاتر موجود، تصمیم این بود که عناصر اختصاصی و ضروری فضا حفظ شوند، و عناصر جدیدی معرفی شوند که ضمن خدمت به عملکرد جدید فضا، به تاریخ آن اشاره داشته باشند.

طراحی گالری صالح برکتیک راه پله جدید، یادگار راه پله های تفریحی تئاتر، راه خود را همچون آبشاری به فضای گالری اصلی در زیرزمین می رسانند و از میان فضا های فرعی اداری نیز عبور می کنند.این حالت به تداوم بصری بین طبقات بالایی و پایینی کمک کرده و به نور اجازه می دهد که راه خود را به زیرزمین باز کند.

طراحی گالری صالح برکت

گالری صالح برکت

طراحی گالری صالح برکت

سقف تئاتر بازسازی شده تا شیار های باریک استیل آن تبدیل به محلی برای نورپردازی گالری – چه نورپردازی محیطی و چه نورپردازی متمرکز- شود. یک بالابر زنجیری الکتریکی در پیش زمینه سقف طبقه همکف برای مواقع نیاز قرار دارد، که روی تیر های اکسپوز سقف قرار گرفته و تم صنعتی سقف گالری را تا سقف طبقه همکف ادامه می دهد. این بالابر بایستی بسته های آثار هنری را تا فضای اصلی گالری پایین بیاورد.

طراحی گالری صالح برکتدر امتداد همین خطوط، راهرو های انباری در هر وجه از فضای گالری اصلی قرار گرفته اند و به صورت گالری های هنری دنجی در آمده اند. یک گالری آرشیوی بزرگ نیز در طبقه پایین تر و برای ملاقات های مشتریان خصوصی در نظر گرفته شده است.

طراحی گالری صالح برکت

طراحی گالری صالح برکت

از فضای نیم طبقه، دفاتر اداری و دفتر مدیر گالری، دیدی کامل به فضای گالری وجود دارد.

گالری صالح برکت

گالری صالح برکت

گالری صالح برکت

منبع: archdaily

گردآوری و ترجمه تحریریه پویانو|فاطمه زنگی

 

 

در رابطه با این مطلب بیشتر بخوانید:

دکوراسیون داخلی خانه، گالری هنری

ساختمان جدید موزه ی گالری هنر ونکوور

طراحی ساختمان Coordination Asia / Design Wing

 

پویانو را در اینستاگرام دنبال کنید

به کانال تلگرام پویا نو بپیوندید

این مطلب برای شما تهیه شده است، پس دیدگاه شما برای ما مهم است

پاسخ بدهید

پویانو | معماری | دکوراسیون داخلی
preloader