چگونه بر ترس از یادگیری طراحی دست آزاد غلبه کنیم؟

سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد

چگونه بر ترس از یادگیری طراحی دست آزاد غلبه کنیم؟

همیشه اسکیس و طراحی دست آزاد بین اکثر افرادی که به نوعی با آن سرو کار دارند و یا به اسکیس علاقه مند هستند، یک مسئله بوده است. ترس از کشیدن و یا نداشتن اعتماد به نفس باعث می شود که تلاش شما بی نتیجه بماند. شاید برایتان پیش آمده باشد که بسیاری از اوقات با دیدن یک اسکیس از یک فضای داخلی به وجد می آیید و دوست دارید همان لحظه آن را شروع به کشیدن آن کنید اما به دلیل ترس از کشیدن و نتوانستن منصرف شده باشید. حتی ممکن است اغلب از بیان ایده ی خود بر روی کاغذ امتناع کنید و نتوانید آن را به خوبی ترسیم کنید.

در این پست می خواهییم دلایل این ترس و راه کار غلبه بر آن را برای شما بیان کنیم و با یادگیری آن ها از این به بعد راحت تر و بهتر با طراحی دست آزاد مواجه شوید. همراه گروه معماری و دکوراسیون داخلی پویانو باشید با موضوع غلبه بر ترس از یادگیری طراحی دست آزاد.

با غلبه بر این ترس راحت تر طراحی خواهید کرد، شیت های طراحی شما بهتر به نظر خواهند رسید و در نهایت کیفیت کلی طراحی و اسکیس شما بالاتر می رود.

وقتی که شروع به طراحی می کنید می خواهید چیزهایی را که مربوط به طراحی است را یاد بگیرید اما ناگهان در همان وهله ی اول اتفاقاتی می افتد که شما را باز می دارد و باعث می شود شما در یک لحظه ی ناجور اعتماد به نفس خود را از دست بدهید. چه کار کنیم که آن لحظه ی ناجور پیش نیاید ؟ در ان لحظه چه اتفاقی پیش می آید؟ چه کار کنیم که این حس از ما دور شود؟ وبسیاری از سوالاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید..

سایت پویانو-طراحی دست آزاد
سایت پویانو-طراحی دست آزاد
سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد
سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد

دلیلی که در پشت ترس از طراحی دست آزاد پنهان شده است!

اساسا مغز انسان مقدار انرژی محدودی برای انجام یک سری فعالیت محدود که نسبتا امن و برای ما آشنا هستند، می دهد .(در منطقه آسایش انسان). هنگامی که تلاش می کنید یک چیز جدید را انجام دهید به سیستم عصبی یک با اضافه ای وارد می کنید که شروع به گسترش می کند. توضیح علمی این پدیده بسیار پیچیده است اما چیزی که ما می دانیم این است که احساس منفی که در آغاز کار در خود ایجاد می کنید شروع به پیشرفت می کند و شما را از تلاش وا می دارد. همیشه این سوال پیش می آید که چرا فلان معمار ایده های بسیار قدرتمندی دارد ؟ یا چرا همکارتان کارش بسیار عالی است اما من نه؟ چه چیزی باعث می شود که آن ها این گونه متمایز باشند؟ شاید سوال خوبی برای شروع باشد! ترس ناشی از نداشتن اعتماد به نفس و یا خراب شدن کار همیشه شما را باز میدارد. این که همه اصول را به خوبی بلد باشیم کافی نیست باید بتوانید آن ها را پیاده سازی کنید.

چه کار کنیم که بر این ترس غلبه کنیم؟

واقعیت این است، “من نمیتوانم”.. جمله ای است که بار ها و بارها آن را تکرار می کنید و خیلی از اوقات نمیتوانید آن را شکست دهید. اولین کار این است که شما عادت کنید که از این جمله به هیچ وجه استفاده نکنید حتی برای یک بار! چیزی که در صد در صد موارد کار می کند .

بعد از اینکه این کار را به صورت یک عادت انجام دادید شروع کنید به کشیدن ساختمان ها و ترکیبات مختلف. ماژیک ها و قلم های مختلف را برای طراحی استفاده کنید و کار کردن با انواع مختلفی را تجربه کنید. خود را مجاب به تمام کردن طراحیتان در زمان کوتاه تری کنید.

کم کم این ترس از طراحی از بین می رود. حتی اگر از بین نرود این تمرینات باعث می شوند که مغز شما کم کم به شما کند که آن را به کلی کنار بگذارید.

در نهایت بعد از یک اعتماد به نفس نسبی به سراغ روش های مناسب و تکنیک های طراحی بروید ودر کار خود مهارت و تسلط بیشتری پیدا می کنید .

با دیدن کارهای مختلف از معماران و طراحان مختلف و روش طراحی آن ها سعی کنید برای خود یک سبک پیدا کنید و برای طراحی و اسکیس خود روند مشخصی تعریف کنید .

در نهایت اگر در یک جمله راه کار غلبه بر ترس از طراحی را به شما معرفی کنم فقط می توان گفت ،” تمرین و تکرار و باور به بهتر شدن ”

سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد
سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد

سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد سایت پویانو-اسکیس و طراحی دست آزاد

منبع: freehandarchitecture

گردآوری و ترجمه در تحریریه پویانو| مژده نادری

 

در رابطه با این مطلب بیشتر بخوانید:

اسکیس های ماجا ورونسکا

آثار برگزیده جایزه معمار ۹۴

کتاب اسکیس تمام ساختمان های سیدنی نوشته James Gulliver Hancock

 

 

پویانو را در اینستاگرام دنبال کنید

به کانال تلگرام پویا نو بپیوندید