چراغ خورشیدی و کاربرد آن در محوطه سازی و طراحی داخلی

چراغ خورشیدی و کاربرد آن در محوطه سازی و طراحی داخلی

چراغ خورشیدی و کاربرد آن در محوطه سازی و طراحی داخلی

نورپردازی و ایجاد روشنایی در محوط ه سازی و طراحی داخلی، خیلی مهم است و تاثیر زیادی روی زیبایی فضا دارد. یکی از راه های ایجاد روشنایی در چنین فضاهایی، استفاده از چراغ خورشیدی است. انرژی جمع آوری شده از طریق پنل های خورشیدی برای اهداف متنوعی به کار می رود. یکی از این اهداف، ایجاد روشنایی توسط چراغ های خورشیدی است. چراغ خورشیدی، انتخابی ایده آل و جذاب است. اگر می خواهید با این چراغ ها بیش تر آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید.

نورپردازی و ایجاد روشنایی در محوط ه سازی و طراحی داخلی، خیلی مهم است

طی چند دهه اخیر، انرژی خورشیدی به عنوان یکی از منابع تجدید پذیر مورد توجه قرار گرفته است. امروز بسیاری از کشورهای جهان به سرمایه گذاری در زمینه پنل های خورشیدی روی آورده اند تا به کمک آن از انرژی خورشیدی استفاده کنند.

تولید چراغ خورشیدی، از جمله اقداماتی است که برای استفاده از انرژی خورشید انجام شده است. چراغ خورشیدی، یک سیستم روشنایی می باشد که انرژی مورد نیاز خود را از خورشید می گیرد.

تولید چراغ خورشیدی، از جمله اقداماتی است که برای استفاده از انرژی خورشید انجام شده است.

روش کار چراغ های خورشیدی ساده است. جمع آوری انرژی خورشید و تبدیل آن به روشنایی در ساختار چراغ های خورشیدی بر اساس اثر فتوولتائیک که در پنل یا سلول خورشیدی رخ می دهد، انجام می شود. چراغ های خورشیدی می توانند در تمام طول روز، انرژی خورشیدی را جمع آوری کنند. در چراغ های خورشیدی از لامپ LED، سلول خورشیدی و باتری قابل شارژ استفاده می شود.

روش کار چراغ های خورشیدی ساده است

چراغ های خورشیدی هم برای تزیین فضاهای بیرونی مثل باغچه ها، باغ ها و فضاهای سبز دیگر به کار می روند و هم در طراحی داخلی فضاهای مختلف کاربرد دارند. در حالت دوم، صفحه خورشیدی از خود چراغ مجزا می باشد.

چراغ های خورشیدی، بیش تر جنبه دکوراتیو دارند و در مدل ها و شکل های مختلفی طراحی و ساخته می شوند. یکی از کاربردهای مرسوم این چراغ ها نشانه گذاری مسیرهای گوناگون می باشد.

این چراغ ها در صورتی که نور محیط کم شود، معمولا به صورت اتوماتیک روشن می شوند. برخی از آن ها دکمه ای مخصوص دارند که آن ها را به حالت دستی در می آورد. چراغ های خورشیدی در طول شب روشن می مانند. مقدار و مدت زمان روشنایی این چراغ ها به مقدار نور دریافتی آن ها در طول روز وابسته است. چراغ های خورشیدی به طور معمول در حدود 8 تا 10 ساعت روشن می مانند.

بیش تر چراغ های خورشیدی به اندازه چراغ های الکتریکی روشنایی ایجاد نمی کنند، اما گزینه ای ارزان تر هستند و سیم کشی نیز نمی خواهند.

بیش تر چراغ های خورشیدی به اندازه چراغ های الکتریکی روشنایی ایجاد نمی کنند

برای استفاده از چراغ های خورشیدی به نکات زیر توجه کنید:

روشنایی

برای فضایی مثل وسط باغچه شاید به نور زیاد نیاز نباشد. برخی فضاها به خاطر نوع کاربریشان نیازمند نور زیاد نیستند. فضاهایی که باید دنج باشند، از این جمله می باشند. برای چنین فضاهایی می توان به جای استفاده از چراغ های پر نور که معمولا هزینه شان نیز بیش تر است، از چراغ های خورشیدی استفاده کرد.

تعداد چراغ

چراغ های خورشیدی را می توان به صورت تکی یا چند تایی به کار برد. از آن جایی که این چراغ ها عملا از انرژی خورشید استفاده می کنند، استفاده از آن ها به تعداد زیاد می تواند در مقایسه با به کار بردن چراغ های عادی، خیلی مقرون به صرفه باشد.

ظاهر

خوشبختانه چراغ های خورشیدی نیز مانند سایر چراغ ها تنوع فرم و اندازه خوبی دارند. شما می توانید این چراغ ها را در اندازه های مختلف و شکل های گوناگون تهیه کنید.

هزینه

شدت نور، نوع مواد به کار رفته در بدنه و شیشه چراغ، کیفیت ساخت و اندازه آن از عواملی هستند که روی قیمت آن تاثیر می گذارند، اما به طور کلی، استفاده از این چراغ ها در مقایسه با چراغ های معمولی، هزینه ای ندارد.

شعاع روشنایی

چراغ های خورشیدی، زیاد پر نور نیستند و نمی توانند شعاع زیادی را پوشش دهند. این چراغ ها نور ملایمی دارند و بیش تر دکوری هستند تا عملکردی، پس برای قسمت هایی از محوطه مناسبند که روشنایی زیاد با شعاع وسیع لازم نداشته باشند.

چراغ خورشیدی محوطه

 

 

 

معماری و دکوراسیون داخلی پویانو / اکبری