صفر تا صد راه اندازی مزون لباس عروس

صفر تا صد راه اندازی مزون لباس عروس

صفر تا صد راه اندازی مزون لباس عروس

اگر در زمینه طراحی لباس و خیاطی استعداد دارید و مایل هستید در همین زمینه، کسب و کاری راه اندازی نمایید، پیشنهاد ما این است که در حیطه مزون عروس به فعالیت بپردازید، زیرا درآمد این حوزه بسیار مطلوب است و شما می توانید با طراحی و برندسازی به صورت حرفه ای، موفقیت چشمگیری را از آن خود کنید. این حرفه از موارد رده بالا با درآمد خوب به شمار می رود. برای این که بتوایند یک مزون لباس عروس راه اندازی کرده و به رشد و پیشرفت برسید، بهتر است نکاتی که در این متن برایتان شرح خواهیم داد را مورد توجه قرار دهید. همراه پویانو باشید.

راه اندازی مزون لباس عروس و هر مزون دیگری، مراحلی دارد که در ادامه به شرح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

تحقیق درباره مزون لباس عروس

تحقیق درباره مزون لباس عروس

قبل از شروع کسب و کار در این حیطه، شما باید درباره همه چیز به صورت دقیق و جامع، اطلاعات کسب کنید، چرا که اطلاعات تا حد زیادی به پیشرفت شما کمک می کند. به محلی که می خواهید مزون لباس عروس خود را در آن راه اندازی کنید، سر زده و نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی کنید. طرح هایی که مد نظر دارید را از پیش تهیه کنید و برای این کار با یک فرد کارشناس نیز مشورت به عمل آورید.

برآورد هزینه مزون لباس عروس

برآورد هزینه مزون لباس عروس

راه اندازی هر کسب و کاری نیازمند هزینه است. بدون برنامه ریزی برای هزینه ها و برآورد هزینه کلی نمی توان وارد یک کسب و کار شد. اگر بدون پیش بینی هزینه ها و برنامه ریزی صحیح به این حیطه وارد شوید، احتمال این که در میانه راه به مشکلات مالی برخورد کنید و کارتان با شکست مواجه شود، خیلی زیاد خواهد شد.

محل راه اندازی مزون لباس عروس

محل راه اندازی مزون لباس عروس

نکته بعدی، مکانی است که شما برای راه اندازی مزون خود در نظر گرفته اید. این مورد نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. به عنوان مثال، اگر مزون لباس عروس شما در یک منطقه شلوغ و پر رفت و آمد قرار داد، شما مشتری های بیش تری خواهید داشت، اما در منطقه های خلوت تر و کم رفت و آمد تر، تعداد مشتری ها کم تر خواهد بود. اگر سعی کنید محل مزون خود را جایی در نظر بگیرید که خدمات عروسی نیز ارائه می دهند، مانند شرکت های مجالس عروسی و خدمات چاپ کارت های عروسی، سفارش کیک و شیرینی مجالس عروسی و تالارهای پذیرایی و آرایشگاه های مخصوص عروس، احتمال موفقیت و جلب مشتری های بیش تر برای مزون شما افزایش پیدا خواهد کرد.

طراحی داخلی مزون لباس عروس

طراحی داخلی مزون لباس عروس

شما باید برای راه اندازی مزون لباس عروس خود، این را نیز در نظر داشته باشید که سالن و طراحی داخلی آن در پیشرفت شما تاثیر بسیار زیادی دارد. اگر که دکوراسیون مزون لباس عروس شما شیک باشد، مشتری های ها نظر مساعدتری نسبت به مزون پیدا می کنند. شما می توانید برای طراحی داخلی مزون خود به صورت حرفه ای از یک طراح داخلی مجرب یا یک معمار کمک بگیرید. آن ها با توجه به دانش و تجربیاتی که دارند، می توان شما را بهتر راهنمایی کنند.

سعی کنید در طراحی داخلی مزون خود، دیوارها و سقف را با کمک رنگ های ملایم و آرامش بخش، تزیین کنید. رنگ های روشن و ملایمی مثل کرم و قهوه ای روشن سبب می شوند لباس های عروس مزون شما جلوه گری بیش تری داشته باشند. اگر مایل هستید از کاغذ دیواری استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم از طرح های گلدار با رنگ های روشن استفاده نمایید.

برای پوشش پنجره های مزون خود از پرده‌های بلند استفاده کنید. ترجیحا پنجره های رو به بیرون را مسدود نکنید تا مشتری ها بتوانند از بیرون، فضای داخل مزون شما را مشاهده کنند. رنگ پرده ها را بهتر است روشن در نظر بگیرید و رنگ پرده های اتاق پرو را نیز هماهنگ با پرده پنجره ها در نظر بگیرید.

در مزون خود از لوسترهای زیبا و جذاب بهره بگیرید. لوسترهای کریستالی و برنزی می توانند جلوه بی نظیری به مزون شما بدهند. در بخش نمایش لباس های برتر خود از نورپردازی ویژه استفاده کنید.

در فضای مزون حتما از آینه های متعدد در بخش های مختلف بهره بگیرید تا عروس ها بتوانند از چندین نما ظاهر لباس خود را مشاهده کنند. بهتر است آینه ها تمام قد و دارای تزیینات طلایی رنگ باشند. رنگ طلایی را می توانید در دیگر قسمت های مزون نیز به کار ببرید.

فضاهای خالی موجود را به کمک قفسه‌های شیشه‌ای پر کنید. نگذارید هیچ فضایی بدون کاربرد بماند. معمولا در هر ساختمانی، تعدادی فضای پرت و بدون استفاده وجود دارد. می توانید در این گونه فضاها قفسه ایجاد کرده و اجناسی مثل تاج و مواردی که با لباس عروس مرتبط هستند را درون قفسه قرار دهید. وسایل شخصی را داخل قفسه ها نگذارید تا جلوه حرفه ای مزون شما گرفته نشود.

اتاق های پرو را هرگز کوچک و خفه در نظر نگیرید. لباس عروس، لباسی است که معمولا پف زیادی دارد و فضای زیادی را اشغال می کند. در ضمن، عموما فرد به تنهایی قادر نیست لباس را بپوشد، پس باید برای افرادی که می خواهند با او به اتاق پرو رفته و کمکش کنند نیز فضا در نظر بگیرید.

حتما در نزدیکی اتاق های پرو، تعدادی صندلی نرم و راحت قرار دهید. شما با این کار به مشتری ها اجازه خواهید داد در صورت خستگی یا وقتی منتظر لباس پوشیدن فرد دیگری هستند، سر پا نایستند. می توانید در صورت کمبود جا از پاف استفاده کنید که فضای کم تری اشغال می کند.

اگر فضای کافی در اختیار دارید، در محوطه ای از مزون، چند مبل راحتی قرار دهید و جلوی آن ها میز بگذارید. این فضا می تواند محل خوبی برای نشستن مشتری ها و بررسی ژورنال ها باشد. می توانید از این فضا برای به صحبت نشستن با مشتری ها و راهنمایی آن ها برای طراحی لباس مورد نظرشان نیز استفاده کنید.

برای زیبایی فضای مزون از تابلو و گلدان استفاده کنید. رنگ گل ها را طوری انتخاب کنید که در هماهنگی با رنگ دیگر بخش ها و ملزومات باشد. اگر در فضای مزون از فرش و قالیچه استفاده می کنید، باید رنگ های به کار رفته در آن ها را متناسب با رنگ ملزومات در نظر بگیرید. بهتر است رنگ فرش ها روشن و ملایم باشد.

لباس های برتر و جدید را در معرض دید قرار دهید. شما باید اجازه دهید آن دسته از لباس ها که زیباتر و جدیدتر هستند، به خوبی خودنمایی کنند. کاری کنید که نوعروس ها از دیدن این لباس ها حیرت زده شوند. می توانید این لباس ها را در مرکز فضا قرار دهید، طوری که از دید هیچ یک از مشتری ها پنهان نمانند. حتی بهتر است این لباس ها جایی باشند که مردم بتوانند از بیرون مزون نیز آن ها را ببینند. دلبری این لباس ها سبب می شود مشتری ها به داخل مزون شما کشیده شوند.

در انتخاب مانکن ها دقت داشته باشید. می توانید هر چند وقت یک بار، جنس یا رنگ مانکن ها را عوض کنید تا جلوه دیگری به ویترین و فضای داخل مزون بدهید. این کار از کسل کنندگی دکوراسیون مزون جلوگیری می کند. بهتر است رنگ و ظاهر مانکن ها با دکوراسیون داخلی مزون شما هماهنگ باشد. به عنوان مثال، اگر دکوراسیون ویترین مزون شما صورتی و طلایی است، بهتر است رنگ مانکن ها طلایی باشد.

اگر برایتان مقدور است، هر چند وقت یک بار، دستی به سر و روی مزون خود بکشید و بخش هایی از دکوراسیون داخلی را تغییر دهید. این کار باعث می شود مزون شما همیشه تازگی داشته باشد و مطابق مد روز به نظر برسد.

بخش هایی از دکوراسیون داخلی را تغییر دهید

کمک مالی برای مزون لباس عروس

اگر برای شروع کارتان با کمبود بودجه مواجه هستید، می توانید از یک شریک تجاری کمک بگیرید یا این که از بانک، وام بگیرید. اگر روش دوم را انتخاب کردید، باید هزینه های پرداخت وام را مد نظر داشته باشید.

کمک مالی برای مزون لباس عروس

استخدام پرسنل مزون لباس عروس

اگر شما خودتان طراح لباس هستید و برای این کار، آموزش دیده اید، طبیعتا احتمال موفقیتتان زیاد است. اگر این طور نیست، در صورتی که بتوانید از طراحان خبره و باتجربه کمک بگیرید، می توانید انواع مدل های روز را در مزون خود ارائه کنید.

اگر طراح یا طراحان یک مزون، حرفه ای باشند، می توانند هزینه های تولید را کاهش داده و کیفیت اجناس را بالا ببرند. سعی کنید کارمندان خود را با دقت انتخاب کنید. این افراد باید به خوبی از جدیدترین متدهای برش و دوخت آگاه بوده و با به روز ترین مدل ها نیز آشنایی داشته باشند. افرادی که نیاز دارید، شامل خیاط اصلی و خیاط وردست، اتوکار، برش کار و فردی برای اجرای تزیینات روی لباس ها هستند. در ضمن، شما باید منشی و فروشنده های حرفه ای نیز داشته باشید.

استخدام پرسنل مزون لباس عروس

وسایل مورد نیاز مزون لباس عروس

وسایلی که باید برای راه اندازی مزون لباس عروس، خریداری کنید، شامل چرخ خیاطی، چرخ سر دور، چرخ گلدوزی، میز خیاطی، قیچی برش و چسب برای اجرای تزیینات هستند که باید به مقدار مورد نیاز تهیه شوند.

وسایل مورد نیاز مزون لباس عروس

تبلیغات

تبلیغات در امر راه اندازی مزون لباس عروس، اهمیت زیادی دارد، زیرا مزون لباس عروس، جایی نیست که مشتری دائمی داشته باشد. نقش مهم تبلیغات در کسب و کار شما غیر قابل انکار است. شما می توانید برای تبلیغات خود یک وبسایت طراحی کنید و مدل های روز را در آن قرار دهید. به هر حال در این عصر، بهترین راه برای تبلیغات، استفاده از اینترنت است. شبکه های اجتماعی نیز قدرت زیادی در جلب مشتری دارند. شما می توانید یک اکانت ویژه برای مزون خود در شبک های اجتماعی راه اندازی کنید و مدل های جدید لباس عروس را در آن قرار دهید.

در نظر گرفتن تخفیف در مناسبت های ویژه به جلب بیش تر مشتری ها کمک می کند. در ضمن، شما می توانید برای انجام تبلیغات به صورت گسترده تر، تراکت های خود را در محل هایی که عروس و داماد ها به آن ها رفت و آمد زیادی دارند، پخش کنید. برای این منظور، کارت بیزینس خود را به موسسات مرتبط با حرفه تان داده و از آن ها بخواهید با شما همکاری کنند. به این شکل می توانید مشتری های بیش تری برای مزون خود پیدا کنید.

مجوز راه اندازی مزون لباس عروس

مجوز راه اندازی مزون لباس عروس

مسلما یکی از مراحل مهم در راه اندازی مزون لباس عروس، اخذ مجوز مربوط به آن است. البته اگر مزون شما در محیط آپارتمان قرار داد و فروشتان محدود است، احتمالا نیازی به این کار نیست، اما اگر می خواهید یک مزون بزرگ و رسمی راه اندازی کنید، باید به صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لباس رجوع کرده و مجوز بگیرید.

اگر به طراحی مدل های خودتان می پردازید، می توانید از طریق بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایران مجوز بگیرید. برای اخذ مجوز، شما باید همراه تصویر پرسنلی، تصویر صفحه اول شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت از خدمت به محل مربوط مراجعه نمایید.

نکاتی برای موفقیت بیش تر راه اندازی مزون عروس

نکاتی برای موفقیت بیش تر راه اندازی مزون عروس

  • به طور معمول، سود حاصل از فروش مزون های لباس عروس، 50 درصد است. خرید موارد لازم به صورت عمده سبب می شود هزینه های شما خیلی کم تر شود و سودتان افزایش پیدا کند.
  • این روزها به خاطر محبوبیت پیدا کرده این حرفه می توان گسترش مزون های لباس عروس را در سطح شهرهای بزرگ دید. به همین خاطر، شما باید سعی داشته باشید مزون خود را متفاوت طراحی کنید. طراحی داخلی، به روز بودن مدل ها و کمک گرفتن از طراحان قوی می توانند در این رابطه به شما کمک کنند.
  • برای فروش مدل هایی از لباس عروسی که آماده اند، فروش فوق العاده بگذارید.
  • سعی کنید آیتم هایی مانند فروش آنلاین را نیز به فروشگاه اینترنتی خود اضافه کنید. فروش آنلاین، معمولا نیازمند مجوز خاصی نیست و با کمک آن، مردمی که در شهرهای دیگر حضور دارند نیز می توانند از مزون شما خرید کنند.
  • این مورد را فراموش نکنید که برای فروش بیش تر و پیشرفت کسب و کار خود از شبکه های اجتماعی استفاده کنید.
  • اگر خودتان به شخصه به طراحی و تولید لباس علاقه مند هستید، سعی کنید پیش از راه اندازی مزون، دوره هایی جهت کارآموزی بگذرانید و از تجربیات و دانش اساتید این هنر بهره مند شوید.
  • حتما افرادی را به استخدام مزون خود در آورید که دانش و تجربه مناسبی دارند.
  • تلاش کنید همه پروسه طراحی و دوخت لباس، زیر نظر مشتری صورت بگیرد تا رضایت او جلب شود و مشکلی در روند کار ایجاد نشود.
  • بهتر است در صورت امکان، دکوراسیون داخلی مزون خود را چند سال یک بار عوض کنید تا محیط آن به روز شود و حالت یکنواخت و خسته کننده پیدا نکند.
  • اگر برایتان مقدور است، ویترین مزون خود را بر اساس هر یک از فصول سال طراحی کنید. به عنوان مثال، برای تابستان، ویترینی تابستانه و برای زمستان، ویترینی زمستانه داشته باشید.
  • برای مناسبت های خاصی مانند کریسمس و نوروز، ویترین متفاوتی به مزون خود بدهید. با این کار، توجه مشتریان را به مزون خود جلب می کنید.
  • سعی کنید برای تحویل لباس های مزون خود به مشتری ها از یک بسته بندی شکیل استفاده کنید. پاکت ها را طراحی کنید و نام و و لوگوی برند یا مزون خود را روی آن ها بزنید. حتی بهتر است رنگ های به کار رفته در طراخی پاکت ها و جعبه ها را متناسب با دکوراسیون مزون انتخاب کنید.
  • برای جلب مشتری، کارت های خود را در اختیار افراد قرار دهید تا آن ها را توزیع کنند.

نکاتی برای موفقیت بیش تر راه اندازی مزون عروس

طراحی خلاقانه اتاق پرو

برای جلب مشتری، کارت های خود را در اختیار افراد قرار دهید تا آن ها را توزیع کنند.

دکوراسیون داخلی مزون لباس مدرن

طراحی اتاق پرو

طراحی داخلی مزون لباس

طراحی داخلی مزون لباس

طراحی داخلی مزون لباس عروس

مزون لباس عروس

طراحی داخلی پویانو

دکوراسیون داخلی پویانو

دکوراسیون داخلی پویانو

طراحی داخلی مزون لباس عروس

ایده خلاقانه مزون

طراحی داخلی مزون

دکوراسیون داخلی مزون لباس

دکوراسیون داخلی مزون لباس

دکوراسیون داخلی مزون لباس

 

 

معماری و دکوراسیون داخلی پویانو / اکبری