لوله بازکنی : روش های مختلف باز کردن چاه در منزل

لوله بازکنی : روش های مختلف باز کردن چاه در منزل

لوله بازکنی : احتمالا شما هم با صحنه ی جمع شدن آب در سینک ظرفشویی آشپزخانه ، روشویی و توالت فرنگی مواجه شده اید. این اتفاق ناخوشایندی است که تقریبا برای همه پیش می آید. این به معنای گرفتگی لوله ها و چاه است. این گرفتگی از جریان آب جلوگیری کرده و باعث می شود حرکت آب کند شود یا در مواقعی که گرفتگی شدیدتر است، اصلا صورت نگیرد. در چنین مواقعی شما باید شیر آب را بسته و برای باز کردن لوله اقدام کنید.

شرکت های بسیاری هستند که خدمات تخلیه چاه و لوله بازکنی ارائه می دهند و می توانند در این رابطه به شما کمک کنند، اما اگر مایل باشید، می توانید خودتان با فرایند لوله بازکنی آشنا شده و آن را انجام دهید. در این مطلب به همین موضوع خواهیم پرداخت.

مایع لوله بازکنی

اگر گرفتگی لوله ها کم و جزیی باشد، می توان به کمک مایع لوله بازکنی آن را برطرف کرد. در واقع این روش، یکی از ساده ترین راه ها برای رفع مشکل لوله های گرفته شده است. در این مواقع از پودر چنته، اسید و موارد مشابه استفاده می شود. این مواد از داخل راه آب سینک به داخل لوله ریخته شده و فضای داخل آن را شستشو می دهند. باید توجه داشته باشید که استفاده از موادی مثل اسید می تواند به پوشش داخلی برخی از لوله ها آسیب بزند. در برخی از مواقع هم این روش به کلی پاسخگو نیست و باید از راه دیگری اقدام کرد.

تلمبه لوله بازکنی

یک راه دیگر برای باز کردن لوله های گرفته، استفاده از تلمبه های دستی است. تلمبه ها به واسطه ی مکش قادرند مواد اخل لوله را تکان داده و راه آن را باز کنند. نحوه ی استفاده از این تلمبه ها به این شکل است که باید سطح پلاستیکی مکش کننده را به گونه ای روی دهانه ی راه آب قرار دهید که به صورت کامل آن را پوشش دهد. به این شکل می توان اطمینان حاصل کرد که هوا از زیر آن بیرون نمی آید.

لوله بازکنیدستگاه لوله بازکنی

روش دیگری که برای باز  طراحی شده اند. این دستگاه از موتور و فنر تشکیل شده است. با وصل کردن دستگاه به برق، فنر آن داخل لوله ی گرفته رفته و به خاطر انعطاف پذیری در آن حرکت می کند. زمانی که سر فنر به قسمت گرفتگی می رسد، دستگاه روشن شده و حرکت فنر در لوله باعث تخلیه موادی می شود که باعث گرفتگی شده اند.

 

 

 

تحریریه پویانو