15 نکته در مورد دکوراسیون صنعتی که باید بدانید

15 نکته در مورد دکوراسیون صنعتی که باید بدانید

15 نکته در مورد دکوراسیون صنعتی که باید بدانید

شاید بهتر باشد که به سبک های دکوراسیون داخلی به عنوان یک راهنمای طراحی خانه فکر کنید و نه به عنوان مجموعه ای از قوانین که به محیط زندگی شما زیبایی می بخشند. تمام ویژگی های سبکی که تصمیم به اعمال آن دارید، مانند راهنمایی است که گام به گام نحوه ساماندهی خانه را به شما نشان می دهد. انتخاب سبکی که بیشترین هماهنگی را با سلیقه و نیاز های شما داشته باشد، هم در زمان صرفه جویی کرده و هم به شما کمک می کند تا از ساده ترین راه خانه خود را طراحی کنید. اگر هنوز در مورد این که کدام سبک طراحی داخلی برای شما مناسب تر است به نتیجه ای نرسیده اید، با بررسی مطالب گذشته پویانو می توانید در مورد سبک های مختلف و ویژگی های آن ها اطلاعاتی را کسب کنید. زیرا ما در این مطلب تنها به ویژگی های سبک دکوراسیون صنعتی خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید:

سبک های دکوراسیون داخلی به عنوان یک راهنمای طراحی خانه فکر کنید

سبک صنعتی یکی از سبک های محبوب در طراحی داخلی است که طرفداران بسیاری دارد و رفته رفته کاربرد آن بیشتر از گذشته می شود. شاید با شناخت ویژگی های سبک صنعتی متوجه شوید که این سبک همان چیزی است که به دنبال آن هستید. در واقع این مطلب می تواند به عنوان راهنمایی در مورد سبک صنعتی در نظر گرفته شود، زیرا تمام ویژگی های مهم آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

سبک صنعتی یکی از سبک های محبوب در طراحی داخلی است

  1. ویژگی های سبک صنعتی

سبک صنعتی، در واقع مکانی است که در آن عناصر خام با ایده های خلاقانه ترکیب شده و از دکوراسیونی سرد، اما راحت برخوردار است. عناصر خام و صنعتی ای مانند دیوار های آجری، عناصر فلزی کار نشده، چوب بدون جلا و سطوح بتنی از جمله عناصر اصلی سبک صنعتی به شمار می روند. سبک صنعتی زمینه بسیار مناسبی را برای به نمایش گذاشتن خلاقیت ها ایجاد می کند. برای مثال میزی از لاستیک ماشین که یک شیشه بر روی آن قرار دارد و یا کتابخانه ای که از جعبه های میوه تشکیل شده است…

ویژگی های سبک صنعتی

  1. سرویس بهداشتی صنعتی

اگر می خواهید سرویس بهداشتی ای به سبک صنعتی داشته باشید، کاربردی ترین عنصری که می توانید مورد استفاده قرار دهید، لوله های تاسیساتی هستند که روکار بوده و در معرض دید قرار دارند. اگر این لوله ها را به رنگ هایی مانند مشکی رنگ آمیزی کنید که با مکان کنتراست بیشتری ایجاد کنند، به ظاهر موفقیت آمیز تری دست پیدا خواهید کرد. هم چنین منابع نور پردازی ای مانند چراغ های دیواری صنعتی نیز در ترکیب با این لوله های آب، فضای مناسبی را ایجاد خواهند کرد.

سرویس بهداشتی صنعتی

  1. آشپزخانه سبک صنعتی

اگر می خواهید آشپزخانه ای به سبک صنعتی داشته باشید، حتما باید از ترکیب چوب و فلز در طراحی این مکان استفاده کنید. کابیت ها و یا جزیره ای که از ترکیب چوب و فلز طراحی شده باشد، به تنهایی می تواند جلوه ای صنعتی به مکان ببخشد. استفاده عناصری مانند دیوار های آجری، لوستر های صنعتی، دستگیره های فلزی و جزئیات این چنینی نیز می توانند ویژگی صنعتی آشپزخانه را تقویت کنند.

آشپزخانه سبک صنعتی

  1. معماری صنعتی

معماری صنعتی در واقع ثمره یک جنبش مدرنیستی است که با الهام گرفتن از ساختمان هایی مانند کارخانه ها، کارگاه ها و سوله هایی که در آن ها ماشین آلات، خطوط تولید و فضای کاری وجود دارند، فضایی برای زندگی ایجاد می کند. به همین دلیل در معماری صنعتی، عناصر خام و خالی ویژگی اصلی به شمار می روند. معماری صنعتی را می توان برادر معماری اکسپرسیونیسم و بروتالیسم دانست.

معماری صنعتی

  1. ویژگی های طراحی لافت

اگر در مورد دکوراسیونی با الهام از ساختمان هایی مانند کارگاه ها و کارخانه ها صحبت می کنیم، نمی توانیم از طراحی لافت یاد نکنیم. در طراحی لافت که می تواند به عنوان یک زیر سبک از سبک صنعتی یا شکل رادیکال تری از آن تعریف شود، هدف این است که به نظر برسد که مکان از فضایی مانند کارگاه یا کارخانه تبدیل به خانه شده است.

لافت سبکی است که در آن اتاق ها با دیوار ها از یکدیگر جدا نشده، کل فضا باز بوده و عناصر خام و مبلمان، مشابه فضای کار هستند. اکسسوار های به کار برده شده در این سبک شجاع و مردانه هستند.

ویژگی های طراحی لافت

  1. مصالح ویژه سبک صنعتی

بیشترین مواد و مصالحی که در سبک صنعتی به کار برده می شوند، چوب و فلز هستند. اما بسیار مهم است که این مواد به صورت خام و کار نشده مورد استفاده قرار بگیرند. هم چنین بتن و آجر نیز از دیگر ویژگی های بارز سبک صنعتی به شمار می روند. تیرک های سقفی سیاه رنگ که در معرض دید قرار دارند نیز از جمله ویژگی هایی هستند که حتما در یک مکان به سبک صنعتی پیش روی شما قرار خواهند گرفت.

مصالح ویژه سبک صنعتی

  1. اکسسوار های سبک صنعتی

تنوع اکسسوار های این سبک تنها با خلاقیت کاربر یا طراح محدود می شود. اکسسوار های شیشه ای، چینی، فلزی، چوبی، سنگی، پلاستیکی و هر مصالح دیگری که به ذهن شما خطور می کند را می توان در این سبک مورد استفاده قرار داد. به خصوص اکسسوار های فلزی و سنگی مکمل های بی نظیری برای سبک صنعتی به شمار می روند.

حتی می توان سبک صنعتی را با استفاده از اکسسوار های سبک های دیگر نیز غنی کرد. می توانید با به کار بردن رنگ سفید در نقاط مختلف سبک ترکیبی صنعتی – روستیک و یا با به کار بردن مبلمان مدرن سبک ترکیبی صنعتی – مدرن را به نمایش بگذارید.

اکسسوار های سبک صنعتی

  1. طراحی مبلمان به سبک صنعتی

عناصری که به سبک صنعتی طراحی می شوند، معمولا خام و طبیعی هستند تا بازتابی از ویژگی های این سبک باشند. صندلی ها و میز های ساخته شده از پالت های چوبی، تاج تختخواب و تختخواب ساخته شده از تنه درخت، کتابخانه یا قفسه های ساخته شده از جعبه میوه از جمله نمونه هایی از طراحی صنعتی به شمار می روند.

طراحی مبلمان به سبک صنعتی

  1. ویژگی چراغ های سبک صنعتی

یکی از عناصری که از ویژگی های سبک صنعتی به شمار رفته و مشخصه ای از این سبک شناخته می شود، چراغ های سبک صنعتی هستند. لوستر های فلزی که معمولا از نور زرد رنگ برای آن ها استفاده می شود، کاربرد بسیاری در این سبک دارند. هم چنین به جای استفاده از یک منبع روشنایی سقفی، از چراغ های دیواری و آباژور های متعددی نیز در این سبک استفاده می شود. لوستر های سقفی ای که به کار برده می شوند نیز  آویز های فلزی ای هستند که تا نیمی از ارتفاع اتاق پایین می آیند.

ویژگی چراغ های سبک صنعتی

  1. پوشش دیوار برای سبک صنعتی

اگر برای سبک صنعتی به دنبال پوششی مناسب برای دیوار هستید، کار سختی در پیش ندارید. حتی با برهنه نگه داشتن دیوار و بدون کار کردن بر روی آن نیز می توانید به سبک صنعتی کمک کنید. اما دیوار های بتونی و آجری از جمله بیشترین انتخاب هایی هستند که برای سبک صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

پوشش دیوار برای سبک صنعتی

  1. انتخاب کفپوش برای سبک صنعتی

در سبک صنعتی می توان از کفپوش های متعددی استفاده کرد. کفپوش های براق، کفپوش اپوکسی، کف سرامیکی و کف چوبی که اغلب در سبک های مدرن و مینیمال مورد استفاده قرار می گیرد و کفپوش های کاشی یا موزاییکی که معمولا در سبک روستایی به کار برده می شوند نیز برای سبک صنعتی مناسب هستند. هم چنین می توانید از بتن، فلز یا سنگ نیز به عنوان ویژگی بارز سبک صنعتی برای کفپوش استفاده کنید.

انتخاب کفپوش برای سبک صنعتی

  1. منسوجات مورد استفاده در سبک صنعتی

با وجود این که پارچه و منسوجات به ندرت در سبک صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند، اما پارچه هایی با بافت و طرح طبیعی برای این سبک مناسب هستند. طرح های کلاسیک و رنگ های درخشان در سبک صنعتی جایی ندارند. البته اگر به دنبال سبکی تلفیقی هستید می تونید از این نوع پارچه ها نیز استفاده کنید.

منسوجات مورد استفاده در سبک صنعتی

  1. شخصی سازی کردن سبک صنعتی!

مانند هر سبک دیگری، سبک صنعتی نیز قابلت شخصی سازی شدن را دارد. می توانید این سبک را با علایق خود غنی تر کنید. برای مثال اگر به موسیقی علاقه دارید، طراحی صنعتی با تم موسیقی بسیار هیجان انگیز خواهد بود.

شخصی سازی کردن سبک صنعتی!

  1. حضور عناصر خیابانی در سبک صنعتی

می توانید از عناصر خیابانی بسیاری مانند تابلو های خیابان، پلاک خودرو کشورهای مختلف، علائم تبلیغاتی و علائم راهنمایی و رانندگی به عنوان اکسسوار های سبک صنعتی استفاده کنید. این نوع عناصر که سبکی خلاق و غنی را به نمایش می گذارند، در سبک صنعتی بسیار محبوب هستند.

حضور عناصر خیابانی در سبک صنعتی

  1. یکپارچگی سبک در دکوراسیون صنعتی

اگر از سبک صنعتی استفاده می کنید، می توانید ویژگی های این سبک را در اتاق ها و هم چنین فضاهایی مانند پله ها و راهرو ها نیز بازتاب دهید. دکوراسیون کردن این نقاط با نرده های فلزی یا سیستم روشنایی و اکسسوار های صنعتی بسیار ساده خواهد بود. این روش، یکپارچگی سبک را در هر نقطه ای از خانه تضمین خواهد کرد.

یکپارچگی سبک در دکوراسیون صنعتی

 

 

دکوراسیون صنعتی

معماری و دکوراسیون داخلی پویانو