آموزشی و ورزشی

طراحی مهد کودک ATM / معماران HIBINOSEKKEI + Youji no Shiro

طراحی مهد کودک ATM معماری : HIBINOSEKKEI , Youji no Shiro مکان: اوزاکا، ژاپن مساحت: 1080.3 متر مربع سال پروژه: 2017 توضیحات معماران پروژه: این پروژه مربوط به یک مهدکودک است که در زمینی قرار دارد که قبلاً متعلق به یک آتش نشانی بوده است. این ساختمان در بخشی از شهر جدید Chitose قرار ...

بیشتر بخوانید
طراحی مرکز پژوهش و مطالعات نفت ملک عبدالله / معماری و طراحی داخلی زاها حدید

طراحی مرکز پژوهش و مطالعات نفت : مرکز مطالعات و تحقیقات نفتی ملک عبدالله یا KAPSARC یک موسسه غیر دولتی برای تحقیق مستقل در مورد سیاست هایی است که به استفاده موثر از انرژی برای تأمین سلامت اجتماعی در سراسر جهان کمک می کند. KAPSARC سیاست ها و چارچوب های اقتصادی را توسعه می دهد که تاثیرات زیست محیطی و ...

بیشتر بخوانید
طراحی نمای مهد کودک با پنجره های رنگارنگ در شمال ژاپن

طراحی نمای مهد کودک : پنجره های جلو آمده با چارچوب های رنگی و خانه شکل، در نما این مهدکودک در شهر Sendai خودنمایی می‌کنند؛ جایی که توسط معمار اهل توکیو Masahiko Fujimori طراحی شده است. مهد کودک Morinoie در Sendai برای مقابله با افزایش جمعیت ساکنین این منطقه و خانواده‌ های جوان آن طراحی شده است. ...

بیشتر بخوانید
طراحی سردر مدرسه در Lille / شرکت معماری LT2A

طراحی سردر مدرسه : استودیو معماری LT2A یک سازه الحاقی آجری را به ساختمان یک مدرسه در نزدیکی Lille اضافه کرده است. این سازه یک ورودی دارد که با سایبانی از جنس آلومینیوم آنودایز شده مشخص شده است، و همچنین پنجره هایی دایره ای شکل دارد که مناظری از باغ های حیاط را به نمایش می گذارند. این مدرسه قدیمی ...

بیشتر بخوانید
طراحی مهدکودک Fuji‌ در توکیو / معماران Tezuka

طراحی مهدکودک Fuji‌ : عرشه سقفی بیضی شکل این مهدکودک سرگرم کننده در توکیو، به کودکان این امکان را می دهد تا بدون حد و مرز دورتادور لبه های ساختمان حرکت کرده و بازی کنند - ویژگی که به تازگی برنده جایزه بین المللی Moriyama RAIC در سال 2017 شد. طراحی مهدکودک Fuji‌ که ده سال پیش توسط معماران Tezuka ...

بیشتر بخوانید
سقف آینه ای در مسیر مدور محوطه داخلی دانشگاه استرالیایی

سقف آینه ای : شرکت استرالیایی معماران Wilson یک مسیر منحنی سرپوشیده را به محوطه دانشگاه James Cook در تانزویل اضافه کرده است، که شامل یک سقف آلومینیومی صیقلی می باشد که مناظر لنداسکیپ محوطه را منعکس می کند. مسیر "Verandah" توسط معماران Wilson به عنوان یک فضای گردش جدید طراحی شده است که محوطه ...

بیشتر بخوانید
طراحی داخلی مدرسه ابتدایی Gartenhof / شرکت معماری BUR Architekten

طراحی داخلی مدرسه ابتدایی معماران: شرکت معماری BUR Architekten مکان: سوئیس مساحت: 19900 مترمربع سال پروژه: 2016 از زبان معمار: در سال 2011 جامعه Allschwill، به عنوان پاسخی به افزایش قابل توجه جمعیت آن – یک شهرک کوچک بدون وقفه ای قابل ملاحظه در مرز شهر Basel – تصمیم به برگزاری رقابتی ...

بیشتر بخوانید
طراحی داخلی مرکز بیمارستانی دانشگاه مونترال / CannonDesign + NEUF architect(e)s

طراحی داخلی مرکز بیمارستانی معمار: CannonDesign + NEUF architect(e)s موقعیت: مونترال، کبک، کانادا زیربنا: 270 هزار مترمربع سال: 2017 پس از تقریبا یک دهه کار، گروه معماری CannonDesign + NEUF architect مفتخر است که تکمیل فاز اول مرکز بیمارستانی دانشگاه مونترال (CHUM) را اعلام کند. ...

بیشتر بخوانید
ساخت استخر در حیاط ویلا و منزل : نکاتی که باید در نظر داشته باشید

ساخت استخر در حیاط ویلا و منزل : اگر احساس می کنید فضای حیاط ویلا یا منزل شما با وجود همه کارهایی که تا به حال انجام داده اید، چیزی کم دارد، احتمالا استخر را از قلم انداخته اید! داشتن یک استخر خصوصی در فضای مسکونی یا تفریحی می تواند یکی از بهترین موهبت هایی باشد که تا به حال تجربه کرده اید. ...

بیشتر بخوانید
طراحی داخلی فضای بازی کودک با تپه های مصنوعی ایجاد شده / معماری ARCHSTUDIO

طراحی داخلی فضای بازی کودک معماران: ARCHSTUDIO مکان: پکن، چین مساحت: 770 مترمربع سال پروژه: 2017 از زبان معمار: این دومین فضای آموزشی مخصوص کودکان است که ARCHSTUDIO برای موسسه آموزشی Poly Wedo Art Educational طراحی کرده است. این فضا در طبقه دوم مجتمع تجاری پکن "Damei Central" واقع ...

بیشتر بخوانید
طراحی داخلی و معماری اصطبل Polo / استودیو Ramos

طراحی داخلی و معماری اصطبل : یک پلکان مارپیچ بتنی از همکف به سمت سقف چمنی این ساختمان که مشرف به یک استخر و زمین بازی پولو می باشد، بالا رفته است؛ ساختمان اصطبلی در نزدیکی بوئنوس آیرس که توسط شرکت بومی Ramos و برای یک بازیکن حرفه ای پولو طراحی شده است. استودیو Ramos این اصطبل را برای ستاره پولو ...

بیشتر بخوانید
بازسازی مدرسه ابتدایی La Couyere / معماری آتلیه ۵۶S architectes

بازسازی مدرسه ابتدایی معماران: آتلیه 56S architectes مکان: La Couyere، فرانسه هزینه: 405000 یورو مساحت: 250 مترمربع سال پروژه: 2017 از زبان معمار: پیاده سازی این طرح در راستای بازسازی بخش هایی بود که به عنوان کتابخانه، سالن رستوران، سالن چندمنظوره و یک مدرسه جدید مشخص شده بودند. ...

بیشتر بخوانید
پویانو | معماری | دکوراسیون داخلی
ثبت یک حساب کاربری جدید

پاکسازی

رادیو
پاکسازی

چک باکس

بازگردانی رمز عبور
preloader