5 ایده برای معماری به عنوان یک کارآفرین معمار (Archipreneur)

5 ایده برای معماری به عنوان یک کارآفرین معمار (Archipreneur)

5 ایده برای معماری به عنوان یک کارآفرین معمار (Archipreneur)

ایده پشت پرده یک ” کارآفرین معمار ” بودن بسیار جذاب است. به عنوان یک “کارآفرین معمار”، شما مسئول ایجاد کسب و کار از مجموعه مهارت های معماری خود هستید، بنابراین خود را از آنچه شغل فعلیتان طلب میکند رها کنید و چیزهایی را که عاشقش هستید بسازید. در این مقاله، من 5 ایده را که آغازگر مسیر شما به عنوان یک ” کارآفرین معمار” است را به اشتراک میگذارم تا اشتیاق خود برای کسب و کارتان را توسعه و پرورش دهید و شهرهای آینده را بسازید.

" کارآفرین معمار " (Archipreneur)

1- پروژه خودتان را توسعه دهید

به عنوان یک معمار، بابت خدمات طراحیتان پول دریافت میکنید. اما اغلب  این مشتریان هستند که پروسه کار را کنترل می کنند و به شما میگویند چه چیزی را طراحی کنید. چه می شد اگر می توانستید نقش مشتری را کاملا حذف کنید و برای طراحی و روند ساخت و ساز ، پیمانکار خودتان باشید؟

" کارآفرین معمار " (Archipreneur)

شما می توانید ، با توسعه پروژه شخصی خودتان!

به “کارآفرین معمار” تازه کار چه توصیه ای می توان کرد؟ یادگیری فرایند خرید و فروش املاک و مستغلات و طراحی ساختمان های شخصیتان را آغاز کنید. البته برای هر اولین پروژه ای موانع مالی بی چون و چرایی نیز وجود دارند، اما بسیاری از معماران شناخته شده این مسئله را مدیریت کرده اند.

جاناتان سگال (Jonathan Segal) نمونه ای خوب از کسی است که قاعده “معمار به عنوان توسعه دهنده” را تمرین میکند و آموزش میدهد، قاعده ای که می گوید شما در فرایند توسعه پروژه شخصیتان، برای ساخت محیط شهری متناسب با ایده هایتان کنترل کامل را به دست دارید. مزیت دیگر اینکه، رئیس خود بودن به شما رضایت مالی بیشتری خواهد داد.

" کارآفرین معمار " (Archipreneur)

2- معماری را با “ایکس” ترکیب کنید:

مسلما، ترکیب رشته های مختلف منجر به بزرگترین نوآوری ها می شود. اپل، برای مثال، با ترکیب تکنولوژی و طراحی ، تجربه ی جدیدی از استفاده از دستگاه ها را برای مشتریان خلق کرد.

مهارتهای معماری ای که در دوره آموزشی خود فراگرفته اید جهت خلق ایده های نو ، طراحی ساختمانها و حل مسائل پیچیده ضروری هستند. فقط تصور کنید که چطور میتوانید مهارتهایتان را با موضوعات دیگری که دوست دارید ترکیب کنید تا کسب کار خود را در این ترکیب بندی بنا کنید.

برای مثال اربناتس (URBANAUTS) در کسب و کار خود بر روی ترکیب معماری و مهمان نوازی سرمایه گذاری کرده است. آنها در وین، با زیرکی شرایط معماری را ارزیابی کردند و از مغازه های متعدد خالی سطح خیابان ها یادداشت برداشتند. با آگاهی از این پتانسیل، این فضاهای خالی را نوسازی کرده و آنها را به اتاق های هتل تبدیل کردند، که برای بازار رو به رشدی از مسافران شهری که در ذهن خود به دنبال یک تجربه ی واقعی درون شهری هستند طراحی شده است.

5 ایده برای معماری به عنوان یک معمار کارآفرین , Archipreneur
5 ایده برای معماری به عنوان یک معمار کارآفرین , Archipreneur

3-  یک وبلاگ راه بیندازید:

وبلاگ یکی از موثرترین ابزارهایی است که می توانید برای جذب مخاطب استفاده کنید. با گذشت زمان، مخاطبانتان اگر تشویق به تعامل شوند، تبدیل به جامعه ی مخاطبان شما می شوند. اگر شما در زمینه ی خاصی متخصص هستید، می توانید حتی با ارائه محتوای با کیفیت و دانش تخصصیتان به جامعه ی مخاطبانتان آموزش دهید.

مخاطبانتان به شما بازخورد می دهند، از شما حمایت می کنند و مطالب شما را با دیگران به اشتراک می گذارند. اگر شما محصول یا خدماتی را ارائه می دهید، به احتمال زیاد مخاطبانتان اولین خریدارانتان خواهند بود. نگاهی به ایناک سیرز (Enoch Sears) در سایت businessofarchitecture.com بیندازید. او وبلاگی با تمرکز بر کسب و کار و موفقیت معماران شرکت های کوچک به راه انداخته است.

این روزها راه اندازی یک وبلاگ و آغاز نوشتن بسیار آسان است! کافیست کارتان را با Bluehost و نصب آسان سامانه وردپرس آن فقط با یک کلیک، آغاز کنید. اگر به دنبال یک قالب زیبا و پاسخ ده از وردپرس هستید شدیدا سایت Studiopress را پیشنهاد میکنم.

5 ایده برای معماری به عنوان یک معمار کارآفرین , Archipreneur
5 ایده برای معماری به عنوان یک معمار کارآفرین , Archipreneur

7_ideas_to_start_as_an_archipreneur-1024x683

4- یک محصول بسازید:

بهترین نکته درباره ی “کارآفرین معمار” بودن، سلطه ی آزادی بر خلاقیت شماست. همه ما چیزی برای ارائه به دنیا داریم. محصولات دیجیتال، Webinar ها (سمینارهای تحت وب) و خدمات مربیگری همه راه هایی هستند برای یک جریان “درآمد غیرفعال” ( درآمدهایی که نیاز به فعالیت مداوم ندارند مثل درآمد ناشی از اجاره ملک یا درآمدهای ناشی از خدمات اتوماتیک آنلاین و … را درآمد غیر فعال یا passive income گویند ) و رهایی از زندگی روزمره کارمندی.

یک مثال بسیار خوب، معمار جوانی به نام پت فلاین (Pat Flynn) است که وبسایت greenexamacademy.com را در طول مدتی که برای آزمون LEED AP) آزمون معتبر و حرفه ای در زمینه انتقال انرژی و طراحی محیط زیستی Leadership in Energy and Environmental Design Accredited Professional  ) مطالعه می کرده، ساخته است . او میخواست دانش خود را با کسانی که قصد شرکت در این فرایند را دارند به اشتراک بگذارد. پس از اینکه از کار خود رها شد، تصمیم به خلق محصول “چطور می توان” امجام داد که به مردم برای قبولی در آزمون LEED  AP کمک می کرد.

این محصولی موفق بود و به او کمک کرد تا اولین جریان “درآمد غیرفعال” خود را به وجود آورد. و این پایه سرمایه گذاری در سایت smartpassiveincome.com او شد، که امروز بیش از 100 هزار دلار درآمدزایی ماهانه به بار آورده است.

5 ایده برای معماری به عنوان یک معمار کارآفرین , Archipreneur
5 ایده برای معماری به عنوان یک معمار کارآفرین , Archipreneur

5-  جایگاه مناسب خود را بیابید:

بسیاری از شرکت های معماری احتمالا قادر به طراحی یک ساختمان اداری هستند. بسیاری از آنها قبلاً این کار را کرده اند. رقابت برای طراحی دفاتر اداری بسیار زیاد است. اما تخصص در یک موضوع خاص شانس شرکت شما برای اینکه در میان انبوهی از شرکتها متمایز و برجسته شود را افزایش خواهد داد.

شاید شما شور و شوقی خاص در زمینه معماری دارید؟

شاید شما یک متخصص در برنامه ریزی و طراحی انواع خاصی از ساختمان هستید؟

یا شاید شما استعداد آموزش داشته باشید و بتوانید خدمات مشاوره ای ویژه ای ارائه دهید؟

پرداختن به نیازها و مشکلات مخاطبان و مشتریان بالقوه تان امری ضروری است. محصول یا خدماتی در زمینه ی تخصصی ویژه تان راه اندازی کنید و در آن زمینه سخت تلاش کنید.

یک مثال بسیار خوب ماریکا مکیل (Marica McKeel) و استودیو معماری او “ام ام” (Studio MM) است. او بر روی طراحی ساختمان های مسکونی معاصر و بروز تمرکز کرده است. او یک پورتفولیو بسیار تاثیرگذار ساخته و در زمینه ی فعالیت خود یک بلاگر ماهر است. شور و شوق همیشه منجر به عملکردی بهتر می شود تا رقابت.

***

ما امیدواریم شما از ایده ها و نکات مطرح شده برای شروع کارتان به عنوان یک “کارآفرین معمار” لذت برده باشید و کسب و کار رویایی خودتان را بسازید. در این زمان علاقه مندیم دیگر “کارآفرین معمارانی” که قبلاً فعالیت خود را شروع کرده اند به میدان بیایند و دانش و ایده های خود را با ما به اشتراک بگذارند، به خصوص هنگامی که موضوع بر سر کارآفرینی بر مبنای معماری و راه اندازی یک کسب و کار به صورت عام مطرح است.

فرقی ندارد که شما فقط یک منبع مختصر برای اشتراک گذاری داشته باشید یا یک استراتژی کامل کسب و کار برای “کارآفرین معماری”. مهم ترین چیز این است که شما آن را با جامعه مخاطبان خود به اشتراک بگذارید!

منبع: archipreneur

تحریریه پویانو| پردیس ترکمان زاده

 

در رابطه با این مطلب بیشتر بخوانید:

۱۰وبسایت برتر دکوراسیون و طراحی داخلی

۹ گجت کاربردی برای معماران

۵ راهکار برای افزایش کسب و کار شرکت معماری تان

 

پویانو را در اینستاگرام دنبال کنید

به کانال تلگرام پویا نو بپیوندید