سبک هندی

در طراحی به سبک هندی، رنگ حرف اول را می زند و با رنگ همه چیز معنا می یابد. قاعده دکوراسیون در سبک هندی بر اساس کنتراست رنگ هاست و نه هماهنگی آن ها. به همین دلیل حداقل باید از سه رنگ مختلف و متضاد در یک فضا استفاده کرد.
رنگ های غالب در این سبک قرمز، نارنجی، بژ، سبز تیره، آبی و فیروزه ای می باشند. هم چنین برای جلوگیری از تاریک شدن فضا می توان از رنگ هایی چون لیمویی بهره برد.
سبک هندی
سبک هندی جزو سبک های پرتزئین به شمار می رود. استفاده از رنگ های گرم و تند و تیز، نقش های تو در تو، چیدمان شلوغ و پر زرق و برق، المان ها و تزئینات بی شمار در این سبک بسیار رایج است. تزئینات در دکوراسیون هندی سبک و سیاق خود را دارند. پاراوان های چوبی، تابلوهای منبت کاری، آینه و قاب عکس های رنگی حضور پررنگی در چیدمان هندی دارند.
سبک هندی
از طرح های شلوغ و پیچ در پیچ در چیدمان هندی به وفور استفاده می شود. خطوط منحنی دارای ارزش بسیاری در این طراحی هستند. این خطوط که یادآور سبک معماری هندی در معابد و آرامگاه هندوهاست، به دکوراسیون داخلی نیز راه یافته است. از این رو مبلمان، میز و آیتم های دکوراتیو در چیدمان هندی اغلب با خطوط کرو، منحنی وار و پیچ در پیچ بیشتر به چشم می خورند تا خطوط صاف و بدون شکن!
سبک هندی
در این سبک صنایع دستی مانند میناکاری روی فلزات، چاپ روی پارچه، رومیزی های چهل تکه و چراغ های رنگی نیز نیاز به ارزش گذاری دارند و باید برای نمادهایی چون فیل، نیلوفر آبی، الهه شیوا، کجاوه و طاووس جایگاه خاصی قائل شد. پر طاووس در مقابل پنجره، نور را به خوبی منعکس کرده و یک فضای رویایی می سازد.
سبک هندی
به دلیل اعتقادات عجیب هندوها، المان ها در چیدمان هندی بسیار تاثیرگذارند. نشانه هایی چون شمع و عود از عناصر دکوراتیوی هستند که جدا از کارکرد روشنایی یا تغییر رایحه در فضا، به یکی از فاکتورهای تزئینی مهم در دکوراسیون هندی تبدیل شده اند.