سبک مدرن

سبک مدرن برخلاف سبک کلاسیک از گذشته دوری کرده و با عدم پیروی از قواعد آن، تصویری بدون طرح و نقش های پیچیده ارائه می دهد. در این سبک توجه اصلی به عملکردگرایی و دوری از تزئینات زیاد است و شعار “هر چه کمتر، بهتر” مصداق بارز سبک مدرن می باشد. استفاده از خطوط ساده و بی پیرایه در طراحی داخلی و تاکید بر کاربردی کردن وسایل از اصول اولیه در این سبک است. هرچند برخی بر این عقیده اند که سبک مدرن بسیار ساده، خشن و بی روح است اما اگر درست طراحی شده و اصول آن در جای مناسب خود به کار گرفته شود، سادگی و آرامش آن حضور در فضا را لذت بخش می کند.
1
سبک مدرن به دلیل نهایت بهره گیری از فضا و استفاده از ترفندهایی برای بزرگتر جلوه دادن آن مناسب آپارتمان های کوچک امروزی بوده و از مقبولیت بسیاری میان مردم برخوردار است. در این سبک رنگ ها یا به صورت طبیعی و یا تنها طیفی از رنگ های خنثی اما همواره در ترکیب های ساده به کار می روند. رنگ های تیره به خصوص رنگ سیاه در کنار رنگ سفید پر کاربرد است.
سبک مدرن
باید توجه داشت که در سبک مدرن می توان یک فضا را رسمی یا غیر رسمی و صمیمی طراحی کرد. در طراحی رسمی، تعداد رنگ های به کار رفته کمتر بوده و خطوط به شکل منظم تر و واضح تر به چشم می خورد. در طراحی غیر رسمی، تعداد رنگ ها نسبت به حالت رسمی بیشتر است و وسایل و لوازم به کار برده شده نیز از سادگی بیشتری برخوردارند. به طور کلی در سبک مدرن فضا سرد و مینیمالیستی طراحی می شود.
سبک مدرن
در سبک مدرن متریال های گوناگونی از جمله چوب، فلزات براق و پلاستیک رایج است. نور نیز در این سبک نقش مهمی را ایفا می کند چرا که با سفید کردن دیوارها و پرده ها، فضا روشن تر و بزرگ تر جلوه می کند. هم چنین الیاف طبیعی کتان و چرم، وسایلی از چوب درخت ساج و اثاثیه فاصله گرفته از کف از عناصر اصلی در سبک مدرن می باشند.
سبک مدرن
برخلاف سبک کلاسیک، تقارن در سبک مدرن با عدم استقبال مواجه می شود. در این سبک با ایجاد تعادل بین مبلمان، وسایل، بافت و طرح، در فضا هماهنگی به وجود می آید. فرم های هندسی جسورانه، ترکیب بندی نامتقارن، خطوط ساده و بی پیرایه، ارجحیت عملکرد نسبت به فرم، اجتناب از عناصر تزئینی زیاد و بافت مینیمالیستی از ویژگی های اصلی سبک مدرن می باشد.
سبک مدرن